megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate și comutator de timp Ø 150 mm, motor puternic

  Profitați de motor puternic cu, rulmenți cu bile și comutator de timp a ventilatorului de baie Dalap 150 LVZ, obține ventilație perfectă în baie, toaletă, bucătărie sau alte încăperi, și după oprirea ventilatorului. Este potrivit unde lungimea conductei nu depășește 7 metri. Jaluzelele automate nu lasă aerul care a fost evacuat să revină înapoi în încăpere, fără umiditate sau alte aerosoli nedoriți.

  2 Bucăți

  365,00 lei TVA

  306,72 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41128
  4250622614239
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Profitați de motor puternic cu, rulmenți cu bile și cu comutator de timp a ventilatorului de baie Dalap 150 LVZ - veți obține ventilație perfectă în baie, toaletă, bucătărie sau în alte încăperi, chiar și după oprirea ventilatorului. Se potrivește în zone în care lungimea conductei de ventilație nu depășește 7 metri. Jaluzelele automate nu lasă aerul care a fost evacuat să revină înapoi în încăpere, fără umiditate sau alte aerosoli nedoriți.

  Avantajele ventilatorului de baie și toaletă Dalap 150 LVZ cu comutator de timp

  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • debit mai mare a aerului datorită motorului puternic 345 m3/h
  • integrate jaluzele automate, eliminând necesitatea clapetei antiretur
  • până la 40 000 de ore non-stop datorită, motorului patentat cu rulmenți cu bile
  • fiabilitate, durabilitate și durată lungă de viață
  • design simplu și curat
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design natural

  Când instalați ventilatorul de baie Dalap 150 LVZ, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perturbarea impresiei generale a încăperi. Partea frontală este alb curat și, nu conține inscripți sau logo-uri, astfel încât ventilatorul este elegant în fiecare baie și toaletă.

  Clapeta antiretur? Jaluzelele automate le înlocuiesc pe deplin

  Ventilatorul Dalap 150 LVZ este echipat cu jaluzele automate care, împiedică revenirea aerului care a fost evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele se închide în același timp. Acesta îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Fără fenoli numai aer curat

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 150 LVZ este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Pe perete sau în tavan

  La instalare, puteți alege cum utilizați acest ventilator de baie cu, comutator de timp pentru evacuarea aerului prin tavan sau perete. Motor puternic și durabil cu, rulmenți cu bile suportă cu ușurință ambele poziții, fără a-și pierde performanța sau funcționalitatea.

  Pentru ventilație de până la 7 metri

  Deși motorul patentat a ventilatorului este mult mai puternic decât concurenții din aceeași clasă, acesta este destinat în principal pentru conductele de ventilație, care nu depășesc în lungime 7 metri. Ventilatorul este ideal și pentru evacuarea directă prin perete. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea butonului de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Dezasamblați capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)345
  Presiune statică (Pa)98
  Presiune acustică (dB/3m)41
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,99 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)32
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 LVZ
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBirou, baie, toaletă, cameră
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore

  Videoclipuri