megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate, întrerupător fir și comutator de timp Ø 100 mm, economic și silențios

  Ventilație silențioasă, cu economie de energie, ventilatorul de baie Dalap 100 LVLZ ECO, cu jaluzele automate și motor economic patentat, cu zgomot și consum redus decât ventilatoarele concurente. În plus cu întrerupător cu fir pentru pornire și oprirea ventilatorului, cu comutator de timp pentru întârzierea opririi. Potrivit în baie, toaletă, bucătări și unde aveți nevoie de înaltă funcționare economică.

  Peste 10 bucăți

  278,00 lei TVA

  233,61 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41113
  4250622614086
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Răsfățați-vă cu ventilația silențioasă și cu economisirea de energie electrică. Ventilatorul de baie Dalap 100 LVLZ ECO este echipat cu jaluzele automate și motor economic patentat, datorită căruia obține zgomot și consum redus decât ventilatoarele concurente. În plus, este echipat cu întrerupător cu fir pentru pornire și oprire ușoară a ventilatorului, cu comutator de timp pentru întârzierea opririi. Se potrivește în bai, toalete, bucătării și oriunde aveți nevoie de înaltă funcționare economică.

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 100 LVLZ ECO

  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • ventilator silențios casnic (doar 26 dB(A)) cu motor economic patentat
  • jaluzele automată integrată, înlocuiește clapeta antiretur
  • întrerupător cu fir pentru pornire și oprire ușoară
  • economiec, ideal atât pentru uz comercial, cât și pentru uz casnic
  • design curat fără logo, pe care îl puteți folosi în fiecare baie, toaletă sau bucătărie
  • instalare ușoară și conectare la rețea electrică
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design curat

  Pe lângă economisirea banilor datorită motorului economic și reducerea zgomotului, ventilatorul nu vă va deranja nic datorită designului - partea din față a ventilatorului cu jaluzele automate nu are nici o inscripție sau logo.

  Jaluzele automate înlocuiesc pe deplin clapeta antiretur

  Ventilatorul Dalap 100 LVLZ ECO este echipat cu jaluzele automate care, previne revenirea aerului care a fost deja evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închide în același timp. Astfel îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să o instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Aer curat fără eliberarea fenolilor

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 LVLZ ECO este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul întrerupătorului cu fir la ventilator

  Nu aveți nevoie de întrerupător de perete extern separat pentru ventilator deoarece este echipat cu întrerupător cu fir. Acest lucru vă ușurează instalați și conectarea ventilatorul la rețea electrică.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Pentru instalare pe perete sau în tavan

  Funcționarea silențioasă, cu zgomot redus și motor foarte economic, păstrează ventilatorul de baie datorită construcției designului pentru, montare pe perete sau în tavan.

  Pentru conducte de până la 2,5 metri

  Acest tip de ventilator de baie este, destinat în primul rând pentru evacuarea umezelii prin conducte care, nu depășesc 2,5 metri în lungime. Este, de asemenea, potrivit pentru evacuarea directă prin perete. Pentru orice altă utilizare, nu garantăm funcționalitatea completă.

  Accesorii

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 10-15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)70
  Presiune statică (Pa)35
  Presiune acustică (dB/3m)26
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,65 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)1715
  Putere nominală (W)7,9
  Curentul nominal (A)0,043
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 LVLZ ECO
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, toaletă
  Comutator de timpDa
  Întrerupăror cu firDa
  MontarePerete
  AxialDa