megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate, întrerupător fir și comutator de timp Ø 125 mm, motor puternic

  Ventilatorul de baie Dalap 125 LVLZ în design elegant, jaluzele automate, întrerupător cu fir și comutator de timp. Motor puternic patentat garantează, debit mai mare. Jaluzele automate acționează ca clapeta antiretur, întrerupărorul cu fir vă face ușor să opriți și porniți, în plus cu comutator de timp. Ideal pentru băi, toalete, bucătării și toate încăperile comerciale și necomerciale.

  Peste 10 bucăți

  333,00 lei TVA

  279,83 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41120
  4250622614154
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Există frumusețe și funcționalitate în simplitate. Dovada este ventilatorul de baie Dalap 125 LVLZ în design elegant, jaluzele automate, întrerupător cu fir și comutator de timp. Cu motorul său puternic patentat garantează, un debit mai mare de aer decât ventilatoarele concurente cu același diametru. Jaluzele automate suplimentar, acționează ca clapeta antiretur, iar practic întrerupărorul cu fir vă face ușor să opriți și să porniți, în plus cu comutator de timp. Ideal pentru băi, toalete, bucătării și toate încăperile comerciale și necomerciale, unde conductele de ventilație nu depășesc 5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 125 LVLZ cu întrerupător cu fir:

  • comutator de timp - cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • durată de viață de până la 40 000 de ore de funcționare continuă
  • motor patentat cu debit de aer mai mare 232 m3/h
  • jaluzele automate, înlocuiește complet clapeta antiretur
  • întrerupător cu fir pentru pornire și oprire ușoră
  • motor cu rulmenți cu bile pentru durată lungă de viață
  • fiabilitate și durabilitate
  • design practic pentru fiecare baie, toaletă, bucătărie și alte încăperi
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design simplu universal

  Panoul frontal a ventilatorului cu jaluzele automate este în culoare alb pur, fără inscripții și logo-uri. Acest lucru vă permite să, utilizați ventilatorul practic oriunde aveți nevoie de putere și cu design simplu, de exemplu în baie, la toaletă etc.

  Jaluzele automate în locul clapetei antiretur

  Ventilatorul Dalap 125 LVLZ este echipat cu jaluzele automate care, previne revenirea aerului care a fost deja ventilat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închide în același timp. Astfel îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să o instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Fără fenoli, doar aer curat

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 LVLZ este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Pentru montare pe perete sau în tavan

  Motorul cu rulmenți cu bile este performant superior, astfel încât acest ventilator de baie funcționează excelent pentru evacuare prin tavan sau perete. Ideal pentru baie, cadă, cabină duș, toaletă sau spațiu comercial.

  Controlul întrerupătorului cu fir la ventilator

  Nu aveți nevoie de întrerupător de perete extern separat pentru ventilator deoarece este echipat cu întrerupător cu fir. Acest lucru vă ușurează instalați și conectarea ventilatorul la rețea electrică.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Pentru sisteme de conducte de până la 5 metri

  Deși motorul patentat al ventilatorului are presiune foarte înaltă, acesta este proiectat pentru unități de ventilație mai scurte. Astfel vă garantează funcționalitatea cu lungimi de conducte de până la 5 metri sau evacuarea direct prin perete. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Regulator de turație 300W și 400W, cu care controlați puterea ventilatorului.
  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)232
  Presiune statică (Pa)63
  Presiune acustică (dB/3m)37
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,81 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)30
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 LVLZ
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, toaletă
  Întrerupăror cu firDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore