megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu jaluzele automate la 12V în medii umede Ø 100 mm

  Ventilator de baie cu jaluzele automate Dalap 100 LV 12, datorită transformatorului funcționează la 12 volți. Prin urmare, este perfect pentru medii în care există risc ridicat de, electricitate în contact cu apa. Când instalați direct deasupra cazii de baie, duș sau chiuvetă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la riscul de electrocutare. Ventilatorul asigură motorul patentat și silențios.

  Peste 10 bucăți

  199,00 lei TVA

  167,23 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41104
  4250622613997
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie cu jaluzele automate Dalap 100 LV 12, datorită transformatorului funcționează la 12 volți. Prin urmare, este perfect pentru medii în care există risc ridicat de, electricitate în contact cu apa (de exemplu în zona marcată "1"). Când instalați direct deasupra cazii de baie, duș sau chiuvetă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la riscul de electrocutare. Funcționarea ventilatorului este asigurată de motor durabil patentat și silențios, care este completat cu jaluzele automate care înlocuiesc clapeta antiretur. Este potrivit pentru conducte de ventilație de până la 2,5 metri.

  Pentru ventilator este necesar să se utilizeze transformator pentru a converti 230V la 12V (nu este inclus în pachetul standard).

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 100 LV la 12V

  • funcționare în condiții de siguranță la 12V, și la umiditate foarte ridicată
  • jaluzele automate care foarte bine înlocuiește clapeta antiretur
  • nu există riscul de electrocutare
  • funcționare silențioasă, durabilitate, durată lungă de viață
  • design curat fără logo-uri și inscripții
  • instalare simplă și conectare la rețea electrică
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design discret

  Partea din față a ventilatorului de baie Dalap 100 LV la 12 volți, cu jaluzele automate, nu există nici o inscripție inutilă sau logo-uri. Acesta este motivul pentru care, atunci când este instalat în oricare baie sau toaletă, acționează la crearea unui stil interior uniform.

  Jaluzele automate în locul clapetei antiretur

  Ventilatorul Dalap 100 LV 12 este echipat cu jaluzele automate care previne revenirea aerului care a fost evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se vor deschide automat după 30 de secunde. Când ventilatorul se oprește, jaluzele automate se închid singure în același timp. Acesta îndeplinește funcția clapetei antiretur, care altfel ar trebui să instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Aer curat, fără eliberare de fenol

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 LV 12 este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Pentru montare pe perete sau în tavan

  Indiferent dacă instalați acest ventilator de baie în, tavan direct în cabina de duș sau, pe peretele de lângă cadă de baie, garantăm funcționalitatea completă. Motorul patentat se ocupă de evacuarea umidității în orice poziție.

  Pentru ventilație de până la 2,5 metri

  Datorită construcției sale, ventilatorul funcționează ideal pentru distanțe scurte a conductelor de ventilație, maxim până la 2,5 metri. De asemenea, și pentru evacuarea directă prin perete.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Transformator pentru a converti 230V la 12V.
  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 10 minute

  1. Mai întâi conectați transformatorul la sursa de alimentare electrică. Apoi conectați ventilatorul la transformator.
  2. Scoateți capacul frontal a ventilatorului și, demontați capacul central.
  3. La blocul de distribuție conectați cablurile de alimentare fază și nul (este indiferent cum - nu puteți strica sau distruge nimic).
  4. În cazul nostru, faza este conectată la stânga, iar cablul nul este conectat la dreapta.  Atenție 

  Aparatul este destinat pentru curent alternativ (AC) de 12 V. Acest ventilator nu este potrivit pentru funcționarea cu curent continuu (DC) de 12V. 

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)86
  Presiune statică (Pa)32
  Presiune acustică (dB/3m)33
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,65 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2200
  Putere nominală (W)18
  Curentul nominal (A)1,5
  Tensiune (V)12
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 LV 12
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, toaletă, pivniță
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  La 12VDa