megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal aluminiu, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 150 mm, motor puternic

  Răsfățați-vă în confortul dvs. de ventilației. Ventilator baie cu panou frontal din aluminiu Dalap 150 BFAZW și cu motor puternic patentat, cu debit mai mare de aer decât produsele concurente, este echipat cu comutator de timp și senzor de umiditate care, gândesc la ventilație în locul dvs. Ventilatorul este ideal pentru băi, toalete, bucătării și alte zone în care doriți să, vă scăpați ușor de umezeală.

  5 Bucăți

  467,00 lei TVA

  392,44 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41061
  4250622612662
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Răsfățați-vă în confortul dvs. de ventilației. Ventilator de baie cu panou frontal din aluminiu Dalap 150 BFAZW și cu motor puternic patentat, cu debit mai mare de aer decât produsele concurente, este echipat cu comutator de timp și cu senzor de umiditate care, gândesc la ventilație în locul dvs. Ventilatorul este ideal pentru băi, toalete, bucătării și alte zone în care doriți să, vă scăpați ușor de umezeală și, în care lungimea conductei de ventilație nu este mai lungă de 6,5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie cu comutator de timp și higrostat Dalap 100 BFAZW

  • comutator de timp cu ajustare de la 2 până la 30 minute
  • senzor de umiditate cu interval 60 - 90% umiditate relativă
  • debit de aer mare 310 m3/h față de ventilatoarele concurente cu același diametru
  • motor cu rulmenți cu bile, durată de viață până la 40 000 de ore
  • design atractiv fără inscripții în nuanță aluminiu
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design curat, care atrage

  Fie că instalați ventilator de baie puternic Dalap 150 BFAZW în orice cameră, va fi plăcut din punct de vedere estetic stabil în spațiu. Panoul frontal aluminiu, fără inscripții și logo-uri, se îmbină cu spațiul discret și va îndeplini funcțiile sale.

  Pentru instalare pe perete și în tavan

  Ventilator de baie Dalap 150 BFAZW este datorită construcției de calitate și cu motor puternic patentat potrivit pentru, montare pe perete și în tavan. În ambele cazuri, puteți fi siguri că performanțele sale nu vor încetini.

  Pentru conducte de ventilație maxim până la 6,5 metri

  Deși ventilatorul Dalap 150 BFAZW funcționează cu motor de înaltă performanță, acesta este proiectat pentru evacuare direct prin perete sau, pentru conducte de ventilație care să nu depășească 6,5 metri. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Aer curat fără eliberarea fenolilor

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 150 BFAZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat și cruce
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate. Ca parte a plângerii nu luăm în considerare deteriorarea ventilatorului în timpul instalării.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)310
  Presiune statică (Pa)88
  Presiune acustică (dB/3m)39
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,1 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)30
  Curentul nominal (A)0,13
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAluminiu
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 BFAZW
  VersiuneCu panou frontal aluminiu
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore

  Videoclipuri