megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal aluminiu și comutator de timp Ø 125 mm, motor puternic

  Ventilator de baie puternic cu panou frontal aluminiu, în WC și bucătărie Dalap 125 BFAZ cu comutator de timp vă permite să ventilați și după închiderea și părăsirea încăperii. Acest ventilator cu rulmenți cu bile este echipat cu, motor patentat care oferă un debit de aer mai mare decât concurenții săi, durata de până la 40 000 ore de funcționare continuă, este perfect în spații care sunt slab ventilate.

  Peste 10 bucăți

  331,00 lei TVA

  278,15 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41038
  4250622612433
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie puternic cu panou frontal aluminiu, în WC și bucătărie Dalap 125 BFAZ cu comutator de timp vă permite să ventilați și după închiderea și părăsirea încăperii. Acest ventilator cu rulmenți cu bile este echipat cu, motor patentat care oferă un debit de aer mai mare decât concurenții săi, cu durata de până la 40 000 ore de funcționare continuă, care este perfect pentru spații care sunt slab ventilate, și unde lungimea conductei de ventilație nu depășește 5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie și WC Dalap 125 BFAZ cu comutator de timp

  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • bună funcționare și durată lungă de viață datorită rulmenților cu bile
  • debit de aer mai mare 209 m3/h față de ventilatoarele concurente
  • design simplu și curat - panoul frontal în culoare aluminiu
  • instalare ușoară și conectare la rețea electrică
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design simplu

  În simplitate este frumusețe, iar acest lucru este valabil și pentru ventilator de baie cu comutator de timp Dalap 125 BFAZ. Panoul frontal aluminiu, fără inscripții și logo-uri, acționează în mod natural în fiecare încăpere. Fie că veți folosi puterea lui în baie, la toaletă, bucătărie sau birou, acesta va arăta mereu bine.

  Pe perete sau în tavan

  Ventilator cu comutator de timp se potrivește la perete sau tavan în baie sau toaletă. Un motor puternic și indestructibil echipat cu rulmenți cu bile se descurcă în ambele poziții, fără a-și pierde performanța sau funcționalitatea.

  Fără eliberarea fenolilor în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 BFAZ este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Ventilator pentru ventilație până la 5 metri

  Și peste performanțelor excelente, se recomandă montarea ventilatorului de baie cu comutator de timp în, băi și toalete ale căror conducte de ventilație nu depășesc 5 metri sau, pentru evacuarea directă prin perete. Pentru distanțe mai lungi, folosiți ventilatoare în conductă.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea butonului de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Accesorii adecvate pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Regulator de turație 300W și 400W, cu care controlați puterea ventilatorului.
  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat și, cruce
  Durata: 15 minute

  1. Dezasamblați capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate. Ca parte a plângeri nu luăm în considerare deteriorarea ventilatorului în timpul instalării.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)209
  Presiune statică (Pa)57
  Presiune acustică (dB/3m)36
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,84 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)24
  Curentul nominal (A)0,105
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAluminiu
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 BFAZ
  VersiuneCu panou frontal aluminiu
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore