megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal aluminiu și comutator de timp Ø 150 mm, economic și silențios

  Funcționare silențioasă de ventilație și după oprire cu motor economic patentat. Acesta este ventilator de baie cu, panoul frontal aluminiu și comutator de timp Dalap 150 BFAZ ECO, care la un consum redus de energie rezista cu siguranță la evacuare. Este potrivit nu numai pentru băi, ci și pentru WC, bucătării, birouri și alte încăperi unde lungimea conductei de ventilație este maxim de 4,5 metri.

  8 Bucăți

  379,00 lei TVA

  318,49 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41065
  4250622612709
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Funcționare silențioasă de ventilație și după oprire cu motor economic patentat. Acesta este ventilator de baie cu, panoul frontal aluminiu și comutator de timp Dalap 150 BFAZ ECO, care la un consum redus de energie rezista cu siguranță la evacuare. Este potrivit nu numai pentru băi, ci și pentru WC, bucătării, birouri și alte încăperi unde lungimea conductei de ventilație este maxim de 4,5 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie și WC Dalap 150 BFAZ ECO cu comutator de timp

  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • motor economic care rezista la funcționarea continuă
  • nivel de zgomot foarte mic de 35 dB(A) și cu consum de energie datorită motorului patentat
  • design modern și decent cu panoul frontal
  • manopera de calitate
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Funcționalitate cu design curat

  Ventilatorul de baie Dalap 150 BFAZ ECO se mândrește cu funcționare silențioasă și cu motor economic de energie. Cu design simplu și curat, panou frontal alb, fără inscripții și logo-uri.

  Instalare pe perete sau în tavan

  Ventilatorul de baie și toaletă Dalap 150 BFAZ ECO suportă și cele mai stricte standarde de calitate care vă permit să evacuați cu eficiență în camera fie instalat pe perete sau în tavan. În ambele cazuri, ventilatorul garantează funcționalitate de 100%.

  Ventilator pentru conducte de ventilație până la 4,5 metri

  Ventilator de baie Dalap 150 BFAZ ECO este unul din, cel mai economic și silențios din categoria sa. Cu toate acestea, designul său predetermină evacuarea directă prin perete sau, pentru conducte de ventilație cu lungime maximă de 4,5 metri. Pentru distanțe mai lungi, folosiți ventilatoare în conductă.

  Fără eliberarea fenolilor în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 150 BFAZ ECO este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea butonului de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Accesorii adecvate pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Dezasamblați capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate. Ca parte a plângeri nu luăm în considerare deteriorarea ventilatorului în timpul instalării.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)220
  Presiune statică (Pa)68
  Presiune acustică (dB/3m)35
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,1 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)1950
  Putere nominală (W)20
  Curentul nominal (A)0,14
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  CuloareAluminiu
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 BFAZ ECO
  VersiuneCu panou frontal aluminiu
  Comutator de timpDa
  MontarePerete
  AxialDa