megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 125 mm, economic și silențios

  Ventilator de baie Dalap 125 BFZW ECO cu panou frontal alb, comutator de timp și senzor de umiditate, avantajul căruia este motorul economic patentat și silențios. Astfel, puteți folosi ventilatorul în baie, toaletă, bucătărie sau birou mic, unde nu veți fi deranjați de funcționare, design și de asemenea vă ajuta să economisiți în mod semnificativ.

  Peste 10 bucăți

  288,00 lei TVA

  242,02 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41034
  4250622612396
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie Dalap 125 BFZW ECO cu panou frontal alb, comutator de timp și senzor de umiditate, avantajul căruia este motorul economic patentat și silențios. Astfel, puteți folosi ventilatorul în baie, toaletă, bucătărie sau birou mic, unde nu veți fi deranjați de funcționare, design și de asemenea vă ajuta să economisiți în mod semnificativ.

  Avantajele ventilatorului de baie cu comutator de timp și higrostat Dalap 125 BFZW ECO

  • foarte economic, silențios
  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • senzor de umiditate reglabil 60-90% umiditate relativă
  • design modern simplu
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design simplu și curat

  Ventilator economic pentru medii umede Dalap 125 BFZW ECO vă va, impresiona nu numai prin funcționarea silențioasă, ci și prin designul său curat, fără inscripții și logo-uri pe panoul frontal alb. Îl veți aprecia atât în zone rezidențiale, dar și în birouri.

  Instalarea pe perete și în tavan

  Ventilatorul de baie Dalap 125 BFZW ECO vă, garantează funcționalitate perfectă pentru instalat pe perete sau în tavan. Motorul economic și silențios asigură funcționarea fără probleme în ambele poziții.

  Pentru conducte de ventilație maxim de până la 3,5 metri

  Ventilator de baie Dalap 125 BFZW ECO datorită parametrilor săi tehnici este, destinat utilizării pentru distanțe mai scurte de până la 3,5 metri sau pentru evacuarea directă prin perete. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conductă.

  Fără eliberarea fenolilor în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 BFZW ECO este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Accesorii adecvate pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Valva antiretur care previne revenirea mirosurilor nedorite și a refluxului de aer înapoi în încăpere.
  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).
  Componente plastic pentru conectarea ventilatorului și pentru conectarea la puțuri de ventilație.

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat și cruce
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate. Ca parte a plângerii nu luăm în considerare deteriorarea ventilatorului în timpul instalării.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)108
  Presiune statică (Pa)43
  Presiune acustică (dB/3m)31
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,84 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)1835
  Putere nominală (W)9,3
  Curentul nominal (A)0,06
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 BFZW ECO
  VersiuneCu panou frontal
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete
  AxialDa