megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal, comutator de timp și senzor de umiditate Ø 125 mm, motor puternic

  Răsfățați-vă de confortul ventilației în încăpere. Ventilator de baie cu panoul frontal Dalap 125 BFZW cu motor puternic patentat, cu debit de aer mai mare decât produsele concurente, este echipat cu comutator de timp și senzor de umiditate care se gândește la ventilație în locul dvs. Ventilatorul este ideal pentru băi, toalete, bucătării și alte zone în care doriți să vă descurcați ușor cu umezeală.

  Peste 10 bucăți

  307,00 lei TVA

  257,98 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41025
  4250622612303
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Răsfățați-vă de confortul ventilației în încăpere. Ventilator de baie cu panoul frontal Dalap 125 BFZW cu motor puternic patentat, cu debit de aer mai mare decât produsele concurente, este echipat cu comutator de timp și senzor de umiditate care se gândește la ventilație în locul dvs. Ventilatorul este ideal pentru băi, toalete, bucătării și alte zone în care doriți să vă descurcați ușor cu umezeală și, în care lungimea conductei de ventilație nu este mai lungă de 5 metri.

  Avantajele ventilator de baie cu comutator de timp și senzor de umiditate Dalap 125 BFZW

  • comutator de timp cu ajustare de la 2 până la 30 minute
  • senzor de umiditate reglabil 60 - 90% umiditate relativă
  • debit de aer mai mare 209 m3/h comparativ cu ventilatoarele concurente de același diametru
  • motor cu rulmenți cu bile durată de viață până la 40 000 de ore
  • design atractiv fără inscripții
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design curat, care atrage

  Fie că instalați ventilator de baie puternic Dalap 125 BFZW în orice cameră, va fi plăcut din punct de vedere estetic. Panoul frontal alb, fără inscripții și logo-uri, se îmbină cu spațiul discret și va îndeplini funcțiile sale.

  Pentru instalare pe perete sau în tavan

  Ventilator de baie Dalap 125 BFZW este datorită construcției de calitate și cu motor puternic patentat potrivit pentru, montare pe perete și în tavan. În ambele cazuri, puteți fi siguri că performanțele sale nu vor încetini.

  Pentru conducte de ventilație maxim până la 5 metri

  Deși ventilatorul Dalap 125 BFZW funcționează cu motor de înaltă performanță, acesta este proiectat pentru evacuare direct prin perete sau, pentru conducte de ventilație care să nu depășească 5 metri. Pentru distanțe mai lungi utilizați ventilatoare în conducte.

  Aer curat fără eliberarea fenolilor

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 BFZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Controlul senzorului de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie conține higrostat la care setați, la ce umiditate a aerului să pornească (interval 60 - 90% umiditate relativă). La comutatorul de timp, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul cât timp doriți să funcționeză ventilatorul.

  Higrostat înregistrează că umiditatea din încăpere, a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează atâta timp cât a fost setat la comutatorul de timp. După trecerea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, modul se repetă din nou.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat și cruce
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)209
  Presiune statică (Pa)57
  Presiune acustică (dB/3m)36
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,84 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)2400
  Putere nominală (W)24
  Curentul nominal (A)0,105
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 BFZW
  VersiuneCu panou frontal
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore