megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu panou frontal și comutator de timp la 12V în medii umede Ø 125 mm

  Ventilator de baie cu panou frontal la 12V Dalap 125 BFZ 12 este un bun ajutor pentru evacuarea umidității în încăperi în care există riscul de electricitate în contact cu apă. Este potrivit pentru instalarea directă deasupra băii sau cabină de duș în așa-numită zonă nr. 1. Comutatorul de timp crește confortul și eficiența ventilației, deoarece ventilatorul funcționează chiar și după ce este oprit.

  3 Bucăți

  206,00 lei TVA

  173,11 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41027
  4250622612327
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie cu panou frontal la 12V Dalap 125 BFZ 12 este un bun ajutor pentru evacuarea umidității în încăperi în care există riscul de electricitate în contact cu apă. Este potrivit pentru instalarea directă deasupra băii sau cabină de duș în așa-numită zonă nr. 1. Comutatorul de timp crește confortul și eficiența ventilației, deoarece ventilatorul funcționează chiar și după ce este oprit.

  Pentru ventilator este necesar să se utilizeze transformator (nu este inclus în pachetul standard) pentru a converti 230V la 12V.

  Avantajele ventilatorului de baie la 12V cu comutator de timp Dalap 125 BFZ 12

  • condiții de siguranță, și în zone unde există riscuri șocurilor electrice în contact cu apă
  • comutator de timp reglabil de la 2 până la 30 minute
  • funcționare silențioasă și durată lungă de viață
  • design discret cu panou frontal care se potrivește în orice baie sau toaletă
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design discret

  Panoul frontal alb, fără inscripții și logo-uri, ascunde perfect "corpul" ventilatorului. Prin urmare, puteți să-l instalați în orice baie, toaletă sau bucătărie unde doriți să păstrați un stil natural fără elemente perturbatoare.

  Montarea pe perete sau în tavan

  Acest ventilator de baie cu comutator de timp la 12V este perfect pentru instalarea directă deasupra căzii, cabină de duș, chiuvetă sau bucătărie. Puteți să-l montați pe perete sau în tavan.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea butonului de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Pentru ventilație de până la 4 metri

  Deși ventilatorul de baie la 12V cu comutator de timp Dalap 125 BFZ 12 are un motor de calitate, acesta este proiectat pentru distanțe scurte ale conductelor de ventilație. Funcționarea ideală veți obține pentru ventilație de până la 4 metri.

  Fără fenoli în aer

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 BFZ 12 este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Accesorii adecvate pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Valva antiretur care previne revenirea mirosurilor nedorite și a refluxului de aer înapoi în încăpere.
  Transformator pentru a converti tensiunea 230V la 12V.

  Conectarea

  1. Conectați mai întâi transformatorul la rețeaua electrică. Apoi conectați ventilatorul la acesta.
  2. Demontați capacul frontal al ventilatorului și demontați capacul central, sub care se află unitatea electronică cu 3 pini liberi.
  3. Cele două din lateral sunt marcate "wave" = fază constantă și zero (poziția nu contează), iar cea din mijloc este marcată "ST" = fază comutată. A se vedea diagrama de mai jos.  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Atenție

  Aparatul este destinat pentru curent alternativ (AC) de 12 V. Acest ventilator nu este potrivit pentru funcționarea cu curent continuu (DC) de 12V.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)149
  Presiune statică (Pa)47
  Presiune acustică (dB/3m)33
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,72 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Viteza (rot/min)2300
  Putere nominală (W)16
  Curentul nominal (A)1,7
  Tensiune (V)12
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)34
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 BFZ 12
  VersiuneCu panou frontal
  AplicareBaie, pivniță
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  La 12VDa

  Videoclipuri