megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie Dalap 100 NOMIA ZW silențios cu temporizator, higrostat și senzor de lumină, Ø 100 mm

  Maximizați confortul de ventilație. Ventilatorul de baie silențios inovator Dalap 100 NOMIA ZW vă va ajuta în acest sens. Datorită profilului aerodinamic special conceput, acesta garantează un nivel de zgomot foarte scăzut de 25 dB(A), pe care vi-l puteți imagina ca un foșnet ușor de frunze.

  În prezent vândut

  287,00 lei TVA

  241,18 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41412
  4250622616660
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Maximizați confortul dvs. de ventilației. Pentru aceasta aveți nevoie de ventilator de baie silențios Dalap 100 NOMIA ZW. Datorită profilului său aerodinamic special proiectat, garantează un nivel de zgomot foarte scăzut de 25 dB(A), prin care vă puteți imagina ca foșnet blând de frunze. În timp ce vă relaxați în baie, împreună la cină sau, când la muncă trebuie să vă concentrați aproape nu veți auzi ventilatorul.

  Acest ventilator de uz casnic este echipat cu o supapă de reținere, un temporizator, un senzor de umiditate (higrostat) și un senzor de lumină și este destinat conductelor de ventilație de până la 3 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie silențios Dalap 100 NOMIA ZW

  • un cronometru cu o durată de 5, 15 sau 30 de minute  
  • un senzor de umiditate reglabil la o umiditate relativă de 50, 70 sau 90%.
  • senzor de lumină care poate fi setat în două moduri, și anume IN sau OUT 
  • ventilație automată reglabilă pentru 6, 12 sau 24 de ore
  • clapetă antiretur plastică integrată direct la ventilator
  • performanță ridicată, zgomot redus și cu consum redus de energie
  • motor cu rulmenți cu bile, durată de viață până la 40 000 de ore
  • carcasa și elicea realizate din plastic de înaltă rezistență UV
  • design modern pentru montare pe perete și tavan 
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design estetic

  Partea frontală a ventilatorului de baie Dalap 100 NOMIA ZW este în culoare alb pur, fără inscripții și logo-uri. Carcasa și elicea din plastic UV durabil nu pierd niciun aspect original, chiar și în cazul utilizării exigente, astfel încât să vă puteți baza pe designul ventilatorului în orice baie sau bucătărie.

  Pentru montare pe perete și în tavan

  Ventilatorul este echipat cu motor de economisire a energiei și silențios, dotat cu rulmenți cu bile. De aceea, obține performanțe maxime și funcționalitate atunci când îl instalați clasic pe perete, dar și în tavan.

  Pentru evacuarea umidității până la 3 metri

  Ventilatorul de baie Dalap 100 NOMIA ZW este proiectat pentru ventilația încăperilor, prin care lungimea conductelor este de 3 metri sau, pentru evacuarea directă prin perete. Pentru conducte de ventilație mai lungi, folosiți ventilator în conductă.

  Clapetă antiretur relizată din plastic

  Ventilatorul silențios Dalap 100 NOMIA ZW este echipat cu clapetă antiretur plastică special concepută pentru, a preveni revenirea aerului înapoi care a fost deja evacuat. Clapeta antiretur este parte a ventilatorului și este prinsă la flanșă.

  Numai aer curat fără eliberare de fenol

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 NOMIA ZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Timer pentru o ventilație mai lungă

  Temporizatorul ventilatorului este utilizat pentru a întârzia oprirea dispozitivului, care este setat din fabrică la 15 minute. Este posibil să îl opriți complet sau să îl setați la 5, 15 sau 30 de minute. Astfel, ventilatorul va funcționa pentru perioada de timp setată chiar și după ce, de exemplu, ați stins lumina și ați părăsit încăperea. 

  Senzor de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie are un higrostat, pe care puteți seta umiditatea aerului la care trebuie să pornească. Senzorul poate fi oprit complet sau setat la o umiditate relativă de 50, 70 sau 90%. Pe temporizatorul, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul pentru care ventilatorul trebuie să funcționeze.

  Higrostatul înregistrează faptul că umiditatea din încăpere a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează pentru timpul setat pe cronometrul cu numărătoare inversă. După expirarea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, acest mod se repetă.

  Senzor de lumină

  Ventilatorul este echipat cu un senzor de lumină care poate fi setat în două moduri, și anume IN sau OUT: 

  • Comutatorul este setat pe IN - ventilatorul este pornit de către senzorul de umiditate independent de sursa de lumină. 
   Atunci când senzorul de umiditate este dezactivat (higrostatul este setat la oprit), ventilatorul pornește atunci când lumina este aprinsă și funcționează pe toată durata de timp în care lumina este aprinsă. După ce se stinge, acesta funcționează pentru timpul setat pe temporizator. 
  • Comutatorul este setat la valoarea OUT - ventilatorul este pornit de către senzorul de umiditate numai dacă nu există lumină în încăpere. De exemplu, ventilatorul pornește în cazul unei umidități ridicate, dar se oprește atunci când lumina este aprinsă. Când se stinge, acesta poate porni din nou în cazul unei umidități ridicate. 
   Atunci când senzorul de umiditate este dezactivat (higrostatul este setat la oprit), ventilatorul pornește după ce se stinge lumina și apoi funcționează pentru timpul setat pe temporizator. 

  Rețineți senzorul de lumină este foarte sensibil și, prin urmare, nu este recomandat îl utilizați în zone cu o sursă permanentă de lumină (de exemplu, fereastră, luminator). Din fabrică, senzorul este setat la maxim și, prin rotirea potențiometrului, este posibil se micșoreze (stânga) sau se mărească (dreapta) sensibilitatea acestuia. 

  Ventilație automată

  Aceasta este o funcție care pornește automat ventilatorul la intervale prestabilite. Setarea implicită din fabrică este de 12 ore. Ventilatorul poate fi setat la oprit, 6, 12 sau 24 de ore. După pornirea automată în funcție de intervalul setat, ventilatorul pornește timp de 30 de minute, apoi se oprește din nou singur. 

  Conectarea și setarea specifică a temporizatorului, a higrostatului, a senzorului de lumină și a ventilației automate sunt descrise în instrucțiunile detaliate. Dacă nu știți cum conectați ventilatorul, este mai bine încredințați acest lucru unui expert. 

  Conexiune

  1. Îndepărtați panoul frontal decorativ.
  2. Treceți cablurile de alimentare prin orificiul desemnat.
  3. Așezați cablurile în blocul terminal X și fixați-le prin strângerea șuruburilor de pe blocul terminal (consultați manualul atașat).
  4. Fixați firele cu o clemă de cablu.
  5. Puneți la loc panoul frontal și fixați-l cu un șurub.

  Dacă nu știți cum să conectați un ventilator cu un senzor de umiditate, un cronometru și un senzor de lumină în baie sau în toaletă, este mai bine să o încredințați unui expert.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)90
  Presiune statică (Pa)48
  Presiune acustică (dB/3m)25
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C până +45 °C
  Viteza (rot/min)2100
  Putere nominală (W)8,4
  Curentul nominal (A)0,04
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)25
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 NOMIA ZW
  VersiuneCu clapetă antiretur
  AplicareBaie, pivniță
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Clapetă antireturDa
  Durata de viață40.000 ore

  Descarcari

  Videoclipuri