megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie Dalap 100 NOMIA ZW silențios cu temporizator, higrostat și senzor de lumină, Ø 100 mm

  Maximizați confortul de ventilație. Ventilatorul de baie silențios inovator Dalap 100 NOMIA ZW vă va ajuta în acest sens. Datorită profilului aerodinamic special conceput, acesta garantează un nivel de zgomot foarte scăzut de 25 dB(A), pe care vi-l puteți imagina ca un foșnet ușor de frunze.

  În prezent vândut

  287,00 lei TVA

  241,18 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  41412
  4250622616660
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Maximizați confortul dvs. de ventilației. Pentru aceasta aveți nevoie de ventilator de baie silențios Dalap 100 NOMIA ZW. Datorită profilului său aerodinamic special proiectat, garantează un nivel de zgomot foarte scăzut de 25 dB(A), prin care vă puteți imagina ca foșnet blând de frunze. În timp ce vă relaxați în baie, împreună la cină sau, când la muncă trebuie să vă concentrați aproape nu veți auzi ventilatorul.

  Acest ventilator de uz casnic este echipat cu o supapă de reținere, un temporizator, un senzor de umiditate (higrostat) și un senzor de lumină și este destinat conductelor de ventilație de până la 3 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie silențios Dalap 100 NOMIA ZW

  • comutator de timp cu ajustare de la 45 secunde până la 45 minute
  • senzor de umiditate cu interval 60 - 90% umiditate relativă
  • senzor de lumină care pornește sau oprește ventilatorul în funcție de modul selectat
  • opțiunea de a alege din 3 moduri automate de ventilație
  • clapetă antiretur plastică integrată direct la ventilator
  • performanță ridicată, zgomot redus și cu consum redus de energie
  • motor cu rulmenți cu bile, durată de viață până la 40 000 de ore
  • carcasa și elicea realizate din plastic de înaltă rezistență UV
  • design modern pentru montare pe perete și tavan 
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design estetic

  Partea frontală a ventilatorului de baie Dalap 100 NOMIA ZW este în culoare alb pur, fără inscripții și logo-uri. Carcasa și elicea din plastic UV durabil nu pierd niciun aspect original, chiar și în cazul utilizării exigente, astfel încât să vă puteți baza pe designul ventilatorului în orice baie sau bucătărie.

  Pentru montare pe perete și în tavan

  Ventilatorul este echipat cu motor de economisire a energiei și silențios, dotat cu rulmenți cu bile. De aceea, obține performanțe maxime și funcționalitate atunci când îl instalați clasic pe perete, dar și în tavan.

  Pentru evacuarea umidității până la 3 metri

  Ventilatorul de baie Dalap 100 NOMIA ZW este proiectat pentru ventilația încăperilor, prin care lungimea conductelor este de 3 metri sau, pentru evacuarea directă prin perete. Pentru conducte de ventilație mai lungi, folosiți ventilator în conductă.

  Clapetă antiretur relizată din plastic

  Ventilatorul silențios Dalap 100 NOMIA ZW este echipat cu clapetă antiretur plastică special concepută pentru, a preveni revenirea aerului înapoi care a fost deja evacuat. Clapeta antiretur este parte a ventilatorului și este prinsă la flanșă.

  Numai aer curat fără eliberare de fenol

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 100 NOMIA ZW este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Timer pentru o ventilație mai lungă

  Cronometrul de numărătoare inversă a ventilatorului este utilizat pentru a întârzia oprirea aparatului în intervalul de la 15 secunde la 45 de minute. Astfel, ventilatorul va funcționa pentru perioada de timp setată chiar și după ce, de exemplu, ați stins lumina și ați părăsit încăperea.

  Senzor de umiditate (higrostat)

  Ventilatorul de baie are un higrostat, pe care puteți seta umiditatea aerului la care trebuie să pornească (intervalul 60-100 % umiditate relativă). Pe temporizatorul, care se află în interiorul ventilatorului, setați timpul pentru care ventilatorul trebuie să funcționeze.

  Higrostatul înregistrează faptul că umiditatea din încăpere a depășit limita setată și pornește ventilatorul, care funcționează pentru perioada de timp la care a fost setat comutatorul. După expirarea timpului selectat, ventilatorul se oprește. Dacă umiditatea este încă ridicată, acest mod se repetă.

  Senzor de lumină

  Ventilatorul este echipat cu un senzor de lumină, datorită căruia dispozitivul poate fi pornit sau oprit în funcție de modul selectat. Atenție, senzorul de lumină este foarte sensibil și, prin urmare, nu se recomandă utilizarea modurilor automate cu senzor de lumină în zone cu o sursă de lumină permanentă (de exemplu, fereastră, luminator).

  Alegerea a 3 moduri automate

  Datorită unui sistem electronic special, puteți alege dintre 3 moduri automate diferite care combină un temporizator, un senzor de umiditate, un senzor de lumină și, eventual, un întrerupător separat. Atenție, acesta nu trebuie să fie un buton și nu se recomandă conectarea ventilatorului la lumină. Mai jos este o scurtă descriere a modului în care funcționează fiecare mod:

  1. Ventilatorul este declanșat de un senzor de umiditate.
   Ventilatorul pornește atunci când este depășită valoarea de umiditate pe care ați setat-o. După reducerea umidității la această valoare, ventilatorul va continua pentru timpul rămas setat pe temporizator.

   Atunci când este conectat la un comutator:
   Întrerupătorul permite pornirea manuală a ventilatorului pe durata temporizatorului și oprirea acestuia în funcție de necesități. Ventilatorul va începe să ventileze din nou la orice impuls, care poate fi umiditatea ridicată sau apăsarea întrerupătorului de alimentare.

  2. Ventilatorul este declanșat de un senzor de lumină sau de un senzor de umiditate.
   Ventilatorul începe să ventileze la 45 de secunde după ce luminile sunt aprinse și funcționează pe toată durata de timp în care luminile sunt aprinse. După stingere, ventilatorul continuă pentru timpul setat pe temporizator. În același timp, ventilatorul pornește și în funcție de umiditatea setată (senzorul reacționează chiar și atunci când lumina este stinsă).

   Atunci când este conectat la un comutator:
   După pornirea ventilatorului, acesta poate fi oprit cu ajutorul unui întrerupător. Pentru a porni din nou ventilatorul, este nevoie de un anumit tip de impuls - umiditate ridicată, pornirea întrerupătorului sau aprinderea luminii. Atunci când funcționarea este întreruptă de întrerupător, senzorul de lumină este dezactivat. Pentru a-l activa, este apoi necesar să îl porniți din nou.

  3. Ventilatorul este declanșat de un senzor de lumină sau de un senzor de umiditate (numai atunci când lumina este stinsă).
   Dacă există lumină în încăpere timp de cel puțin 90 de secunde, după ce aceasta se stinge, ventilatorul va funcționa pe durata temporizatorului. Ventilatorul nu ventilează atunci când lumina este aprinsă. De asemenea, senzorul de umiditate este activ doar atunci când lumina este stinsă.

   Când este conectat la un comutator:
   Întrerupătorul permite ventilatorului să pornească, chiar dacă lumina este aprinsă, pentru perioada de timp setată pe temporizator. Funcționarea ventilatorului poate fi, de asemenea, întreruptă de întrerupător (de exemplu, în timpul numărătorii inverse a temporizatorului sau atunci când este pornit de către senzorul de umiditate).

  Setările detaliate (de exemplu, poziția fiecărui jumper, conectarea componentelor electronice etc.) sunt descrise în instrucțiunile detaliate.

  Conexiune

  1. Îndepărtați panoul frontal decorativ.
  2. Treceți cablurile de alimentare prin orificiul desemnat.
  3. Așezați cablurile în blocul terminal X și fixați-le prin strângerea șuruburilor de pe blocul terminal (consultați manualul atașat).
  4. Fixați firele cu o clemă de cablu.
  5. Puneți la loc panoul frontal și fixați-l cu un șurub.

  Dacă nu știți cum să conectați un ventilator cu un senzor de umiditate, un cronometru și un senzor de lumină în baie sau în toaletă, este mai bine să o încredințați unui expert.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)90
  Presiune statică (Pa)48
  Presiune acustică (dB/3m)25
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C până +45 °C
  Viteza (rot/min)2100
  Putere nominală (W)8,4
  Curentul nominal (A)0,04
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)25
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 NOMIA ZW
  VersiuneCu clapetă antiretur
  AplicareBaie, pivniță
  Comutator de timpDa
  Senzor de umiditateDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Clapetă antireturDa
  Durata de viață40.000 ore

  Descarcari