megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie în medii umede cu jaluzele automate și întrerupător cu fir la 12V Ø 125 mm

  Ventilatorul Dalap 125 LVL 12 pentru medii umede și datorită alimentări de 12V nu trebuie să vă faceți griji de șocuri electrice. Întrerupător cu fir nu necesită montarea întrerupătorului extern. Ventilatorul este în condiți de siguranță și în contact cu apa. Puteți instala ventilatorul în baie direct deasupra cazii de baie, chiuvetă, cabină de duș, și oriunde în care conducta nu depășesc lungime 3,5 metri.

  Peste 10 bucăți

  264,00 lei TVA

  221,85 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41122
  4250622614178
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Economisițivă munca cu instalația ventilatorului de baie la 12V pentru medii umede Dalap 125 LVL 12. Întrerupător cu fir nu necesită montarea unui întrerupător extern. Utilizarea ventilatorul este în condiții de siguranță și în contact cu apa, deoarece este alimentat numai la 12 volți. Astfel, puteți instala ventilatorul în baie direct deasupra cazii de baie, chiuvetă sau cabină de duș, și oriunde unde conducta nu depășesc lungimea de 3,5 metri. Ventilatorul este potrivit pentru instalarea în zona 1. Jaluzele automate înlocuiesc perfect clapeta antiretur.

  Pentru ventilator este necesar să se utilizeze transformator pentru a converti 230V la 12V (nu este inclus în pachetul standard).

  Avantajele ventilatorului de baie la 12V cu întrerupător cu fir Dalap 125 LVL 12:

  • funcționare în condiții de siguranță în medii cu umiditate foarte ridicată
  • control simplu prin tragerea firului - nu este necesar un întrerupător extern
  • în locul clapetei antiretur, jaluzele automate
  • funcționare silențioasă și durată lungă de viață
  • design practic pentru fiecare baie, toaletă, bucătărie și în alte încăperi
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design simplu

  Panoul frontal al ventilatorului este echipat cu jaluzele automate în culoare albă, care nu conțin logo-uri sau inscripții. În oricare baie, toaletă sau bucătărie acționează la crearea unui stil interior uniform.

  Perete și în tavan

  Ventilatorul de baie cu întrerupător cu fir la 12 volți, extrage în mod eficient umezeala cauzată, datorită faptului că acesta poate fi instalat, pe perete și în tavan direct deasupra cadă de baie, chiuvetă sau duș.

  Jaluzele automate în locul clapetei antiretur

  Ventilatorul Dalap 125 LVL 12 este echipat cu jaluzele automate care previne revenirea aerului care a fost evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se vor deschide automat după 30 de secunde. Când ventilatorul se oprește, jaluzele automate se închid singure în același timp. Acesta îndeplinește funcția clapetei antiretur, care altfel ar trebui să instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Aer curat, fără eliberare de fenol

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 LVL 12 este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul întrerupătorului cu fir la ventilator

  Nu aveți nevoie de un întrerupător extern pentru ventilator, deoarece este echipat cu întrerupător cu fir. Acesta lucru vă ușurează instalarea și conectarea ventilatorului la rețea electrică.

  Pentru ventilație de până la 3,5 metri

  Funcționalitatea de 100% vă oferă ventilatorul de baie Dalap 125 LVL la 12V, atunci când este utilizat în încăperi în care, lungimea conductei de ventilație nu depășește 3,5 metri. Pentru conducte mai lungi alegeți din categoria ventilatoare în conductă.

  Accesorii pentru îmbunătățirea funcțiilor

  Unitate de control care îmbogățește ventilatorul cu multe funcții utile (comutator de timp, senzor de umiditate, senzor de mișcare).
  Transformator pentru a converti 230V la 12V.

  Conectarea

  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 10 minute

  1. Mai întâi conectați transformatorul la sursa de alimentare electrică. Apoi conectați ventilatorul la transformator.
  2. Scoateți capacul frontal a ventilatorului și, demontați capacul central.
  3. La blocul de distribuție conectați cablurile de alimentare fază și nul (este indiferent cum - nu puteți strica sau distruge nimic).
  4. În cazul nostru, faza este conectată la stânga, iar cablul nul este conectat la dreapta.  Atenție 

  Aparatul este destinat pentru curent alternativ (AC) de 12 V. Acest ventilator nu este potrivit pentru funcționarea cu curent continuu (DC) de 12V. 

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)165
  Presiune statică (Pa)52
  Presiune acustică (dB/3m)34
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,8 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2300
  Putere nominală (W)22
  Curentul nominal (A)1,83
  Tensiune (V)12
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 LVL 12
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, pivniță
  Întrerupăror cu firDa
  MontarePerete
  AxialDa
  La 12VDa