megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie Ø 125 mm cu jaluzele automate și comutator de timp la 12V

  Ventilator la 12V Dalap 125 LVZ 12 este alimentat de transformator de 12 volți și este proiectat pentru a fi folosit în siguranță în zone în care există riscul contactului cu apa. Își găsește aplicația deasupra cadei, chiuvetă sau cabină de duș. Evacuarea umidității este îmbunătățită cu, jaluzele automat care funcționează ca clapeta antiretur și, comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute.

  6 Bucăți

  279,00 lei TVA

  234,45 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  41118
  4250622614130
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator de baie la 12V Dalap 125 LVZ 12 este alimentat de transformator de 12 volți și este proiectat pentru a fi folosit în siguranță în zone în care există riscul contactului cu apa. Își găsește aplicația deasupra cadei, chiuvetă sau cabină de duș. Evacuarea umidității este îmbunătățită cu, jaluzele automat care funcționează ca clapeta antiretur și, comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute. Ventilatorul este potrivit pentru conducte de ventilație de până la 3,5 metri.

  Pentru ventilator este necesar să se utilizeze transformator pentru a converti 230V la 12V (nu este inclus în pachetul standard).

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 125 LVZ la 12V:

  • funcționare în condiții de siguranță chiar și la umiditate foarte ridicată - nu există riscul de electrocutare
  • comutator de timp cu interval de la 2 până la 30 de minute
  • jaluzele automate care înlocuiește clapeta antiretur
  • durabilitate și durată lungă de viață
  • design curat și practic fără logo-uri și inscripții
  • instalare ușoară și conectare la rețea electrică
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design practic

  Ventilator de baie Dalap 125 LVZ la 12 volți este, din partea frontală echipat cu jaluzele automate în alb pur, fără inscripții și logo-uri. De aceea se potrivește perfect în orice baie sau toaletă unde funcționalitatea este susținută de un design practic.

  Instalare pe perete sau în tavan

  Ventilatorul se ocupa cu ușurință de evacuarea umezeli pentru montare pe perete și în tavan - astfel încât se poate monta direct în cabina de duș în tavan sau, pe peretele deasupra cadei de baie.

  Pentru ventilație de până la 3,5 metri

  Acest ventilator de baie funcționează excelent atunci când este utilizat în conducte de ventilație cu distanțe mai scurte. De asemenea, cu ușurință și pentru evacuarea directă prin perete.

  Fără clapetă antiretur, dar cu jaluzele automate

  Ventilatorul Dalap 125 LVZ 12 este echipat cu jaluzele automate care, previne revenirea aerului care a fost deja evacuat. După pornirea ventilatorului, jaluzele automate se deschid automat după 30 de secunde. Când ventilatorul este oprit, jaluzele automate se închide în același timp. Astfel îndeplinește funcția clapetei antiretur, pe care altfel ar trebui să o instalați în spatele ventilatorului sau în conductă.

  Fără fenoli, numai aer curat

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 LVZ 12 este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Controlul comutatorului de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Conectarea

  Dificultate: necesită cunoștințe de specialitate în domeniul ingineriei electrice
  Unelte necesare: șurubelniță mică cu cap plat
  Durata: 15 minute

  1. Scoateți capacul frontal al ventilatorului și, demontați capacul central sub care se află blocul de distribuție cu 3 borne liberi.
  2. Bornele sunt marcat cu "L" (fază permanentă), celălalt este "LT" (comutator de contact) și al treilea "N" (fir nul).
  3. Figura 3 prezintă diagrama corectă de conectare care, este inclusă în pachet la fiecare ventilator.

  Dacă nu cunoașteți cum să conectați ventilator cu comutator de timp în baie sau toaletă, mai bine încredințați unei persoane calificate.

  Dacă totuși doriți singuri, pe propria răspundere să, conectați ventilatorul vă recomandăm, să citiți instrucțiunile de utilizare ale ventilatorului cu comutator de timp.

  Atenție 

  Aparatul este destinat pentru curent alternativ (AC) de 12 V. Acest ventilator nu este potrivit pentru funcționarea cu curent continuu (DC) de 12V. 

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)165
  Presiune statică (Pa)34
  Presiune acustică (dB/3m)34
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,75 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C la +40 °C
  Viteza (rot/min)2300
  Putere nominală (W)22
  Curentul nominal (A)1,83
  Tensiune (V)12
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)24
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 LVZ 12
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, pivniță
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  La 12VDa