megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie silențios Dalap NOMIA 125 Z cu temporizator, Ø 125 mm

  Ventilatorul de baie axial inovator Dalap 125 NOMIA Z vă va spori confortul atunci când ventilați încăperile. Un profil aerodinamic special conceput și un motor puternic, dar în același timp silențios și economic, vă vor permite să vă bucurați de o liniște deplină în baie. Un întrerupător cu temporizator special pentru întârzierea opririi aparatului, o supapă antiretur sofisticată și un design elegant contribuie, de asemenea, la confort.

  Peste 30 de bucăți

  235,00 lei TVA

  197,48 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  41411
  4250622616653
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul de baie axial inovator Dalap 125 NOMIA Z vă va spori confortul atunci când ventilați încăperile. Un profil aerodinamic special conceput și un motor puternic, dar în același timp silențios și economic, vă vor permite să vă bucurați de o liniște deplină în baie. Nu vă va deranja nici măcar în timp ce gătiți în bucătărie. Un întrerupător cu temporizator special pentru întârzierea opririi aparatului, o supapă antiretur sofisticată și un design elegant contribuie, de asemenea, la confort. Acest ventilator de uz casnic este conceput pentru conducte de ventilație de până la 4 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie silențios Dalap 125 NOMIA Z:

  • Cronometru cu numărătoare inversă reglabil de la 0 secunde - 30 de minute 
  • clapeta antiretur plastică direct pe ventilator
  • performanță ridicată, zgomot redus și consum redus de energie
  • motor brevetat cu rulmenți cu bile și o durată de viață de până la 40.000 de ore
  • carcasa și rotorul realizate din plastic foarte rezistent la UV
  • design elegant pentru montarea pe perete și în tavan
  • compatibil cu conductele și grilele noastre prevăzute cu flanșă

  Design frumos și practic

  Partea frontală a ventilatorului silențios Dalap 125 NOMIA Z - carcasa și elicea - sunt fabricate din plastic de calitate durabile la UV. Pe partea frontală nu veți găsi logo-uri sau inscripții, astfel încât să puteți monta acest ventilator practic în orice baie, bucatarie și birou.

  Pentru instalare la perete și în tavan

  Motorul puternic patentat cu rulmenți cu bile este capabil să, funcționeze continuu și eficient în orice poziție. Nimic din putere sau funcționalitate nu va pierde, când este instalat pe perete sau în tavan.

  Clapeta antiretur realizată din plastic

  Ventilator de baie silențios Dalap 125 NOMIA Z este echipat, cu clapetă antiretur plastică fabricată special pentru, a preveni revenirea aerului care a fost deja ventilat. Clapeta antiretur este parte a ventilatorului și este montată la flanșă.

  Fără fenoli numai aer curat

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, astfel încât ventilatorul Dalap 125 NOMIA Z este fabricat utilizând tehnologia FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii, aveți siguranță că în timpul transportul de aer, nu sunt eliberați fenoli din materiale plastice în aer. Este obținut confort maxim atunci când aerul este curat și se menține un mediu sănătos.

  Pentru conducte de ventilație de până la 4 metri

  Ventilator de baie silențios Dalap 125 NOMIA Z, și peste performanțele ridicate, este potrivit pentru ventilarea încăperilor în, care lungimea conductei de ventilație nu depășește 4 metri sau, pentru evacuarea directă prin perete. Pentru conducte de ventilație mai lungi, folosiți ventilatoare din categoria ventilatoare în conductă.

  Timer pentru o ventilatie mai lunga

  Temporizatorul ventilatorului este utilizat pentru a întârzia oprirea dispozitivului în intervalul de la 0 secunde la 30 de minute. Astfel, ventilatorul va funcționa pentru perioada de timp setată chiar și după ce, de exemplu, ați stins lumina și ați părăsit încăperea. 

  Conectarea

  1. Îndepărtați panoul frontal decorativ.
  2. Treceți cablurile de alimentare prin orificiul desemnat.
  3. Așezați firele în blocul de borne X și fixați-le prin strângerea șuruburilor de pe blocul de borne (a se vedea manualul atașat).
  4. Fixați firele cu o clemă de cablu.
  5. Înlocuiți panoul frontal și fixați-l cu un șurub.

  Dacă nu știți cum să conectați un ventilator cu un cronometru și un senzor de lumină în baie sau în toaletă, este mai bine să o încredințați unui expert.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  Debit de aer (m³/óra)180
  Presiune statică (Pa)58
  Presiune acustică (dB/3m)30
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,7 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 °C până +45 °C
  Viteza (rot/min)2000
  Putere nominală (W)10
  Curentul nominal (A)0,05
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)25
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model125 NOMIA Z
  AplicareBirou, baie, toaletă, cameră
  Comutator de timpDa
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Clapetă antireturDa
  Durata de viață40.000 ore

  Descarcari