megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și control lanț Westinghouse Alloy 78764, Ø 105 cm

  Designul și caracteristici utile ale ventilatorului de tavan Westinghouse Alloy 78764, care este proiectat pentru încăperi cu dimensiune de 15 m². Acest ventilator de tavan în finisaj gun metal cu, palete în culoare negru și culoare grafit. Construcție unică și motor cu durată lungă de viață - vara răcorește plăcut și, economisiți la încălzire iarna.

  În prezent vândut

  650,00 lei TVA

  546,22 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  78764
  4895105608055
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Designul și caracteristici utile ale ventilatorului de tavan Westinghouse Alloy 78764, care este proiectat pentru încăperi cu dimensiune de 15 m². Acest ventilator de tavan în finisaj gun metal cu, palete în culoare negru (o parte) și grafit (cealaltă parte), are construcție unic cu motor cu durată lungă de viață - vara vă răcorește plăcut, iar iarna împinge aerul cald în jos către dvs. Acest lucru vă economisește aer condiționat vara și încălzire iarna.

  Ventilatorul include sursă de lumină, în care este utilizat soclu pentru bec R7S 80W. Este o înlocuire excelent pentru lumina obișnuită sau lustra. Unitatea de putere cu durată lungă de viață de înaltă calitate, funcționează cu o putere maximă de 47W, rotație 218 rpm. și, cu nivel maxim de zgomot de doar 48 dB(A).

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Alloy 78764

  • lumină puternică este partea ventilatorului care înlocuiește lustra clasică, posibilitatea de schimb pentru lumina LED-uri (după cumpărare)
  • scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin minim 4 °C în zilele călduroase
  • rotire în sens invers pe timp de iarnă - costurile de încălzire reduse cu până la 30%
  • zgomot foarte mic la viteza cea mai mică pentru somn nedisturbat
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară a ventilației
  • design modern și elegant în nuanță gun metal, culoarea paletelor (negru, grafit)
  • poate fi montat și la tavan ușor înclinat
  • conectare simplă datorită sistemului de prindere downrod

  Principiul de funcționare a economiilor ventilatorului de tavan

  Vara, ventilatorul de tavan suflă aer în jos și răcorește plăcut. Iarna, aerul rece este aspirat din partea de jos a încăperi până la tavan, iar aerul cald care se acumulează la tavan este împins în jos. Acest lucru vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%. Ventilatorul de tavan este echipat cu, motor cu 3 viteze datorită cu care controlați viteza rotației aerului ventilat.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse ALLOY 78764

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse ALLOY 78764

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse ALLOY 78764 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Construcție unică și design delicat

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Alloy 78764 combină, un design elegant în timpul modern și construcție sofisticat. Nuanțele gun metal completează paletele în culoare negru pe o parte și, grafit pe cealaltă parte. Ventilatorul este echipat cu motor de înaltă calitate, cu durată de viață lungă, a cărui putere o controlați în funcție de viteza folosită: 47 / 34 / 30 W. Aceasta corespunde unui consum redus de energie: 0,21 / 0,15 / 0,14 A. Consumul de energie electrică pe an 15,01 [kWh]

  Příklkad použití stropního ventilátoru Westinghouse Alloy 78764

  Montare netedă datorită sistemului downrod

  Sistemul de prindere downrod, vă ajută să montați rapid și ușor ventilatorul de tavan. La instalare, puteți utiliza tija de extensie care este inclus, dar nu este necesar. Pentru tavane înalte, avem pentru dvs. tije de extensie, pe care le puteți achiziționa la noi cu lungime de 30 sau 45 cm. Acest sistem nu permite instalarea incastrată a ventilatorului de tavan.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu suplimentar puteți achiziționa telecomandă sau control de perete.
  De asemenea, este posibilă achiziționarea tijei de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru105 cm
  Debit de aer (m³/óra)135 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)48
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate5,5 kg
  Viteza (rot/min)218 / 158 / 110
  Putere (W)47 / 34 / 30
  Curentul nominal (A)0,21 / 0,15 / 0,14
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiGri metalic
  SocluR7
  Culoarea carcaseiGun metal (abajur metal stralucitor)
  Culoarea paletelorNegru / grafit
  Numărul paletelor3
  Înclinarea paletelor14°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelALLOY 78764
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentareR7S 1x 80W
  VersiuneControl lanț
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDownRod
  ControlLanț
  MontareTavan
  ReglareDa (manual)
  Pentru dimensiunea camerei15 m²

  Accesorii