megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și control lanț Westinghouse Contempra Trio 72073, Ø 90 cm

  Ventilator de tavan cu lumină Westinghouse Contempra Trio 72073, cu control prin lanț în nichel șlefuit se, caracterizează printr-un detaliu mai semnificativ în stil provensal. Puteți alege din 2 modele de palete de culoare - o parte a paletelor este în culoare palisandru, cealaltă parte a paletelor în culoare fag. Un element imaginativ este de asemenea, 3 surse de lumină care vă luminează interiorul.

  3 Bucăți

  648,00 lei TVA

  544,54 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  72073
  4895105609625
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Faceți-vă interior cu stil, cu un puternic ventilator de tavan Ø 90 cm, în nichel șlefuit Westinghouse Contempra Trio 72073 cu control prin lanț. Dispune de detalii distinctive, în stil provensal și culori bogate, care sunt astăzi mai mult populare. Puteți alege din 2 modele de palete de culoare - o parte a paletelor este în culoare palisandru, cealaltă parte a paletelor în culoare fag. Un element imaginativ este de asemenea, 3 surse de lumină care vă luminează interiorul, datorită becurilor soclu E27 3x 60W (becurile nu sunt incluse).

  Unitatea de putere puternică funcționează, cu cea mai mare putere de 37W și rotație 236 rpm, chiar la viteză maximă nivelul de zgomot este de aproximativ 48 dB(A), pe care le putem compara cu o voce de stradă voalată. Diametrul de 90 cm este potrivit pentru o încăpere cu mărime de 12 m².

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Contempra Trio 72073

  • răcorire plăcută pe vreme de vară și scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin 4 °C
  • economii de iarnă: reducerea costurilor de încălzire cu până la 30% - rotire în sens invers
  • funcționare cu zgomot redus și discret
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară și rotire în sens invers
  • 3 lumini încorporate în ventilator soclu E27 înlocuiesc lustra clasică
  • design mai distinctiv în stil provensal
  • 2 variante de palete pentru o mai bună potrivire cu interiorul
  • poate fi montat pe orice tavan, chiar și ușor înclinat
  • sistem de prindere hugger - montare numai fără tijă

  Confortul casei vara și iarna

  Ventilatorul de tavan vă va răcori plăcut vara, datorită puterii mari și a setărilor cu 3 viteze de rotație. Rotirea în sens invers vă va economisi până la 30% din costurile de încălzire pe timpul iernii, deoarece ventilatorul poate împinge aerul cald în jos și vă va oferi un confort termic ideal.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse CONTEMPRA TRIO 72073

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse CONTEMPRA TRIO 72073

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse CONTEMPRA TRIO 72073 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Design atrăgător cu atingere antică

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Contempra Trio 72073 face parte din gama tradițională, proiectată cu detalii uimitoare și culori mai distinctive într-un stil provensal: Este fabricat în culoare nichel șlefuit, cu palete în culoare fag pe o parte și palisandru pe cealaltă parte.

  Motor puternic pentru confortul la răcire

  Ventilatorul de tavan este echipat cu motor rezistent cu 3 viteze. Acest lucru vă permite să reglați, cu ușurință intensitatea pentru „amestecare” ușoară a aerului sau, pentru răcirea rapidă și intensivă.
  Puterea maximă a ventilatorului este de 37W. Consumul de energie electrică pe an 11,6 [kWh]. Ventilatorul de tavan este, de asemenea, echipat cu rotire în sens invers.

  Montare ușoră fără tijă datorită sistemului de prindere hugger

  Acest ventilator de tavan este, potrivit pentru instalarea pe aproape orice tavan. Sistemul de prindere hugger, poate fi instalat doar fără utilizarea tijei de extensie.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu suplimentar puteți achiziționa control de perete.
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru90 cm
  Debit de aer (m³/óra)86 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)48
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate5,6 kg
  Viteza (rot/min)236
  Putere (W)37
  Curentul nominal (A)0,18
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiNichel șlefuit
  CuloareNichel șlefuit
  Soclu3x E27
  Culoarea paletelorPalisandru / fag
  Numărul paletelor5
  Înclinarea paletelor12°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelCONTEMPRA TRIO 72073
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentare3x 60W
  VersiuneCu lumină
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereHugger
  ControlLanț
  MontareTavan
  ReglareDa (manual)
  Pentru dimensiunea camerei10 m²

  Accesorii