megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și control lanț Westinghouse Flora Royale 78788, Ø 76 cm

  Faceți-vă interior de design elegant cu caracteristicile utile ale modernului ventilator de tavan Wesinghouse Flora Royale 78788, este potrivit pentru o încăpere cu mărime de 10 m². Acest ventilatorul de tavan în finisaj de culoare crom satinat are construcție unică și, motor cu durată lungă de viață - vara răcorește plăcut și, iarna economisiți la încălzire.

  Peste 10 bucăți

  663,00 lei TVA

  557,14 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  78788
  4895105605740
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Faceți-vă interior de design elegant cu caracteristicile utile ale modernului ventilator de tavan Wesinghouse Flora Royale 78788, care este potrivit pentru o încăpere cu mărime de 10 m². Acest ventilatorul de tavan în finisaj de culoare crom satinat are construcție unică și, motor cu durată lungă de viață - vara răcorește plăcut, iar iarna împinge aerul cald în jos către dvs. Acest lucru vă economisește aer condiționat vara și încălzire iarna.

  Ventilatorul include sursă de lumină, în care este utilizat soclu pentru bec E27 1x 60W (bec nu este inclus). Este o înlocuire excelent pentru lumina obișnuită sau lustra. Unitatea de putere cu durată lungă de viață de înaltă calitate, funcționează cu o putere maximă de 39W, rotație 243 rpm. și, cu nivel maxim de zgomot de doar 44 dB(A).

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Flora Royale 78788

  • lumina este partea ventilatorului care înlocuiește lustra clasică, posibilitatea folosirii becuri LED (după cumpărare)
  • scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin minim 4 °C în zilele călduroase
  • rotire în sens invers pe timp de iarnă - costurile de încălzire reduse cu până la 30%
  • zgomot foarte mic la viteza cea mai mică pentru somn nedisturbat
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară a ventilației
  • design modern și elegant, în culoare crom satinat, culoarea paletelor argintie și alb
  • poate fi montat și la tavan ușor înclinat
  • conectare simplă datorită sistemului de prindere dual mount

  Principiul de funcționare a economiilor ventilatorului de tavan

  Vara, ventilatorul de tavan suflă aer în jos și răcorește plăcut. Iarna, aerul rece este aspirat din partea de jos a încăperi până la tavan, iar aerul cald care se acumulează la tavan este împins în jos. Acest lucru vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%. Ventilatorul de tavan este echipat cu, motor cu 3 viteze datorită cu care controlați viteza rotației aerului ventilat.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse FLORA ROYALE 78788

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse FLORA ROYALE 78788

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse FLORA ROYALE 78788 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Construcție unică și design elegant

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Flora Royale 78788 combină, un design elegant în timpul modern și construcție sofisticată. Nuanțele în culoare crom satinat completează paletele în culoare argintie pe o parte și, alb pe cealaltă parte. Ventilatorul este echipat cu motor de înaltă calitate, cu durată de viață lungă, a cărui putere o controlați în funcție de viteza folosită: 39 / 27 / 14 W. Aceasta corespunde unui consum redus de energie: 0,23 / 0,17 / 0,12 A. Consumul de energie electrică pe an 12,5 [kWh].

  Příklkad použití stropního ventilátoru Westinghouse Flora Royale 78788

  Montare netedă datorită sistemului dual mount

  Sistemul de prindere dual mount, vă ajută să montați rapid și ușor ventilatorul de tavan. Pentru tavanele clasice, la instalație ajunge tija care este inclusă în pachet, în cazul tavanelor joase, puteți instala fără tijă, iar pentru tavanele înalte, puteți achiziționa o tijă de extensie cu lungimea de 30 sau 45 cm. Acest sistem vă permite instalarea incastrată a ventilatorului de tavan.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu suplimentar puteți achiziționa telecomandă sau control de perete.
  De asemenea, este posibilă achiziționarea tijei de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru76 cm
  Debit de aer (m³/óra)101 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)44
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate5,5 kg
  Viteza (rot/min)243 / 180 / 120
  Putere (W)39 / 27 / 14
  Curentul nominal (A)0,23 / 0,17 / 0,12
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiCrom satinat
  CuloareCrom satinat
  Soclu1x E27
  Culoarea paletelorArgintie / alb
  Numărul paletelor6
  Înclinarea paletelor18°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelFLORA ROYALE 78788
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentare1x 60W
  VersiuneControl lanț
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDual Mount
  ControlLanț
  MontareTavan
  ReglareDa (manual)
  Pentru dimensiunea camerei10 m²

  Accesorii