megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și control lanț Westinghouse Monarch Trio 78171, Ø 132 cm

  Ventilator de tavan cu lumină Westinghouse Monarch Trio 78171, cu control prin lanț se caracterizează printr-un detaliu mai semnificativ, accente antice în stil rustic. Puteți alege din 2 modele de palete de culoare - o parte a paletelor este în culoarea stejar deschis, cealaltă parte a paletelor în culoarea de mahon. Un element imaginativ este de asemenea, 3 surse de lumină care vă luminează interiorul.

  7 Bucăți

  799,00 lei TVA

  671,43 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  78171
  4895105600547
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Faceți-vă interior elegant cu stil, cu un puternic ventilator de tavan Westinghouse Monarch Trio 78171 pe control prin lanț. Dispune de detalii distinctive, accente antice și culori bogate, care sunt astăzi mai mult populare. Puteți alege din 2 modele de palate de culoare - o parte a paletelor este în culoare stejar deschis, iar cealaltă parte a palatelor în culoarea de mahon. Un element imaginativ este de asemenea, 3 surse de lumină care vă luminează interiorul, datorită becurilor soclu E14 3x 60W (nu sunt incluse).

  Unitatea de putere puternică funcționează, cu cea mai mare putere de 48W și rotație de 175 rpm, chiar la viteză maximă nivelul de zgomot este de aproximativ 49 dB(A), pe care le putem compara cu o voce de stradă voalată. Diametrul de 132 cm este potrivit pentru o încăpere cu mărime de 25 m².

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Monarch Trio 78171

  • răcorire plăcută pe vreme de vară și scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin 4 °C
  • economii de iarnă: reducerea costurilor de încălzire cu până la 30% - rotire în sens invers
  • funcționare cu zgomot redus și discret
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară și rotire în sens invers
  • 3 lumini încorporate în ventilator soclu E14 înlocuiesc lustra clasică
  • design mai distinctiv în stil rustic
  • 2 variante de palete pentru o mai bună potrivire cu interiorul
  • poate fi montat pe orice tavan, chiar și ușor înclinat
  • conectare simplă datorită sistemului de prindere dual mount

  Confortul casei vara și iarna

  Ventilatorul de tavan vă va răcori plăcut vara, datorită puterii mari și a setărilor cu 3 viteze de rotație. Rotirea în sens invers vă va economisi până la 30% din costurile de încălzire pe timpul iernii, deoarece ventilatorul poate împinge aerul cald în jos și vă va oferi un confort termic ideal.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse Monarch Trio 78171

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse MONARCH TRIO 78171

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse MONARCH TRIO 78171 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Design atrăgător cu atingere antică

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Monarch Trio face parte din gama tradițională, proiectată cu detalii uimitoare și culori mai distinctive într-un stil rustic: Este fabricat în culoare alamă lustruită, cu palete în culoare stejarului pe o parte și mahon pe cealaltă parte.

  Použití stropního ventilátoru Westinghouse Monarch Trio 78171

  Motor puternic pentru confortul la răcire

  Ventilatorul de tavan este echipat cu motor rezistent cu 3 viteze. Acest lucru vă permite să reglați, cu ușurință intensitatea pentru „amestecare” ușoară a aerului sau, pentru răcirea rapidă și intensivă.
  La putere 48 / 40 / 26 W, consumul de energie este de 0,25 / 0,18 / 0,12 A. Consumul de energie electrică / an 17,72 [kWh]. Ventilatorul de tavan este, de asemenea, echipat cu rotire în sens invers.

  Montare ușoară datorită sistemului dual mount system

  Acest ventilator de tavan este, potrivit pentru instalarea pe aproape orice tavan. Sistemul de prindere dual mount system, poate face față și la tavan ușor înclinat cu diferite înălțimi ale încăperi: Pentru instalare la tavane joase, puteți utiliza montarea ventilatorului incastrat, fără utilizarea tije de extensie. Pentru instalare la tavane clasice, este suficient să folosiți tijă care este inclusă în pachet, iar în cazul tavanelor înalte, puteți cumpăra tijă de extensie cu lungimi de 30 sau 45 cm.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu suplimentar puteți achiziționa telecomandă sau control de perete.
  De asemenea, este posibilă achiziționarea tijei de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru132 cm
  Debit de aer (m³/óra)163 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)49
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate6,5 kg
  Viteza (rot/min)175 / 120 / 75
  Putere (W)58 / 40 / 26
  Curentul nominal (A)0,25 / 0,18 / 0,12
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiAlamă lustruită
  CuloareAlamă șlefuit
  Soclu3x E14
  Culoarea paletelorStejar / mahon
  Numărul paletelor4
  Înclinarea paletelor11°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelMONARCH TRIO 78171
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentare3x 60W
  VersiuneControl lanț
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDual Mount
  ControlLanț
  MontareTavan
  ReglareDa (manual)
  Pentru dimensiunea camerei25 m²

  Accesorii