megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu protecție IP44 și control lanț Westinghouse Mountain Gale 72422, Ø 132 cm

  Ventilatorul de tavan în culoare argintie Westinghouse Mountain Gale 72422 se potrivește practic oricărui interior sau exterior, indiferent dacă doriți să-l utilizați în atelir, casa, birou, magazin, terasă sau pergolă. Ventilatorul de tavan este controlat de un control prin lanț cu 3 viteze.

  3 Bucăți

  658,00 lei TVA

  552,94 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  72422
  4895105608932
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Profitați de designul curat și simplu al ventilatorului de tavan Westinghouse Mountain Gale 72422. Culoarea argintie neutră cu palete în culoare negru se potrivește practic oricărui interior, indiferent dacă doriți să folosiți ventilatorul în atelier, casa, birou, magazin, terasă sau pergolă. Acest model are grad de protecție IP44 și poate fi utilizat în mediul exterior. Ventilatorul de tavan este controlat de un control prin lanț cu 3 viteze.

  Motor cu 3 trepte de viteze cu palete de diametru 132 cm răcorește eficient încăperile (camerele) până la dimensiune de 30 m². Funcționează la putere maximă de 55W și cu rotație de până la 230 rpm., la un nivel estimat de zgomot de 59 dB(A) (sunet la TV la volum normal).

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Mountain Gale 72422

  • design universal
  • scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin minim 4 °C în zilele călduroase
  • reducerea și economisirea costurilor de încălzire cu până la 30% pe timp de iarnă
  • motor cu 4 viteze cu rotire în sens invers
  • montare ușoară chiar și pe tavan ușor înclinat
  • instalare simplă datorită sistemului downrod

  Clima ideală vara și iarna

  Ventilatorul de tavan Westinghous Mountain Gale 72422 vă va menține răcoros vara, datorită motor cu 3 trepte de viteză. Iarna veți aprecia performanțele sale, suflând aer cald în jos și menținând confortul termic. Datorită utilizări ventilatorului puteți economisi până la 30% la costurile de încălzire.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse Mountain Gale 72422

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilatorul de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse MOUNTAIN GALE 72422

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse MOUNTAIN GALE 72422 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Design simplu și curat

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Mountain Gale 72422 din aceeași serie, este proiectat cu un design simplu și versatil, pentru a se potrivi cu fiecare încăpere a spațiilor rezidențiale și nerezidențiale. Culoare argintie cu palete în culoare negru se potrivește și completează interiorul și exteriorul.

  Motor puternic cu durată lungă de viață

  Ventilatorul de tavan este echipat cu, motor puternic cu 3 viteze și rotire în sens invers. Simplu setați nivelul pentru răcorirea aerului, amestecare ușoară a aerului sau răcire intensivă. La putere 55 / 36 / 20 W, consum de energie 0,28 / 0,24 / 0,15 A. Consumul de energie electrică pe an 17,6 [kWh].

  Montare ușoară datorită sistemului downrod

  Sistemul de prindere downrod, vă ajută să montați rapid și ușor ventilatorul de tavan. Este întotdeauna necesar să se utilizeze tija de extensie. Pentru tavane înalte, vă recomandăm să cumpărați tijă de extensie cu lungime de 30 sau 45 cm.
  Dacă nu aveți nevoie de tijă mai lungă, în cele mai multe cazuri, vă ajunge suficientă tija care este inclusă în pachet. Acest sistem nu permite instalare incastrat a ventilatorului de tavan (instalarea întotdeauna cu tijă).

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu suplimentar puteți achiziționa telecomandă sau control de perete.
  De asemenea, este posibilă achiziționarea tijei de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).

  Fisa tehnica

  Diametru132 cm
  Debit de aer (m³/óra)160 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)52
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate5,3 kg
  Viteza (rot/min)230 / 150 / 110
  Putere (W)55 / 36 / 20
  Curentul nominal (A)0,28 / 0,24 / 0,15
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)44
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiArgintie
  CuloareArgintie
  Culoarea paletelorNegru
  Numărul paletelor3
  Înclinarea paletelor15°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelMOUNTAIN GALE 72422
  Sursă de luminăNu
  VersiuneControl lanț
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDownRod
  ControlLanț
  MontareTavan
  ReglareDa (manual)
  Pentru dimensiunea camerei30 m²

  Accesorii