megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator portabil cu umidificator și ionizator de aer Westinghouse Cascata 72024

  Ventilator portabil Westinghouse Cascata umidificator și ionizator de aer cu telecomandă. Vă este cald? Vreți să vă răcoriți? Atunci acest ventilator ideal este pentru dumneavoastră. Este echipat cu umidificator de aer și ionizator. Pentru control ușor este inclusă telecomanda.

  În prezent vândut

  1 137,00 lei TVA

  955,46 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  72024
  4895105609465
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Ventilator portabil foarte interesant, care vă face șederea mai prielnică în camerele încintate. Ventilatorul Westinghouse Cascata are însă mai multe funcții. Funcționează ca un ventilator obișnuit, dar totodată ca și ionizator de aer, umidificator sau răcitor de aer. Telecomanda confortabilă, timer programabil și manipularea simplă sunt doar câteva din prioritățile acestui dispozitiv.

  Umidificator și ionizator de aer, Cascata oferă de asemenea o grijă unică pentru sănătatea dvs. Creați-vă acasă un aer proaspăt ca în natură, eliminați praful inutil și alergenii. Ajutați sănătății dvs. Ionizarea aerului are influență foarte pozitivă la îmbunătățirea respirației și psihicului uman.

  Dacă ventilatorul cu stativ obișnuit este insuficient pentru dvs., funcția de răcire, efectiv și energetic economic, răcește aerul înconjurător. Acest dispozitiv util și practic transformă, încăperea fierbinte într-un loc plăcut și relaxant. Puterea sa maximă de 53 W este suficientă și, totodată dispune de un nivel de zgomot redus de 59 dB. Ca umidificator ajută de asemenea alergicilor, îmbunătățește circulația sîngelui, imunitatea și în general prosperă sănătății umane. Funcția se poate deactiva oricând.

  Deasupra elicei se află display-ul LED cu comanda. Pentru control confortabil, ventilatorul este dotat de asemenea cu suport pentru telecomandă (inclus), nu trebuie să vă faceți griji de pierderea telecomenzi, totodată puteți controla confortabil ventilatorul de pe canapea, scaun sau pat. Pentru manipulare ușoară la mutare, ventilatorul este dotat cu roți.

  Este ideal aproape peste tot, de la case (dormitoare, sufragerii, grădini de iarnă, bucătării), birouri până la spălătorii sau magazine, etc.

  Lungimea cablului de alimentare este de 2 metri.


  Avantajele ventilatorului Westinghouse Cascata:

  • Răcitor de aer
  • Umidificator de aer
  • Ionizarea aerului (particule de ioni negative)
  • Timer (programabil, de 9 ore)
  • Display cu LED inclusiv comanda
  • 3 viteze și 3 moduri de lucru
  • Telecomandă

  Exemplu de utilizare a umidificatorului și ionizator de aer Westinghouse Cascata

  Použití stojanového ventilátoru Westinghouse Cascata

  Fisa tehnica

  Debit de aer (m³/óra)3858
  Presiune acustică (dB/3m)max 59
  Dimensiune81 x 40 x 22
  Greutate5,5 kg
  Putere nominală (W)max 53
  Lungimea cablului de alimentare2 m
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Numărul de viteze a motorului3
  CuloareAlb-negru
  Oscilație360 ̊
  ZnačkaWestinghouse
  ModelCASCATA
  AplicarePentru răcirea aerului
  TimerDa
  ControlTelecomandă și manual
  ReglareDa (telecomandă)
  AccesoriiTelecomandă
  Umidificator de aerDa
  Ionizarea aeruluiDa