megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator radial Dalap SKT HEAVY L 140 pentru extragerea particulelor grosiere, cu actionare pe partea stanga

  Ventilatorul centrifugal cu actionare pe partea stanga Dalap SKT HEAVY 140 este proiectat pentru extragerea aerului și a altor amestecuri de gaze neexplozive care conțin praf și impurități solide de până la 100 mg/m3. Este potrivit pentru funcționarea continuă în instalații industriale sau de producție, unde extrage aerul puternic poluat la temperaturi cuprinse între -25 și +60 °C, și pe distanțe mari.

  2 Bucăți

  1 333,00 lei TVA

  1 120,17 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  195
  4250622652484
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul industrial radial Dalap SKT HEAVY L 140 în versiunea cu actionare pe partea stânga este utilizat pentru extragerea aerului și a altor amestecuri de gaze neexplozive (care, în același timp nu conțin substanțe lipicioase sau materiale fibroase) cu un conținut crescut de praf și impurități solide de până la 100 mg/m3. Prin urmare, este potrivit pentru utilizare, de exemplu, în diverse clădiri industriale sau agricole, hale de producție, șantiere de construcții, ateliere de prelucrare a lemnului, ateliere de vopsitorie, ateliere de reparații auto, ateliere de lucru etc.

  Corpul ventilatorului este fabricat din tablă de oțel acoperită cu polimer, ceea ce face ca dispozitivul să fie foarte durabil și potrivit pentru o funcționare continuă. Motorul de 230 V este amplasat în afara carcasei ventilatorului spiralat.

  Avantajele ventilatorului centrifugal industrial Dalap SKT HEAVY L 140

  • extragerea unui volum mare de aer printr-o conductă mai lungă (debit de aer 800 m3/óra și presiune statică 950 Pa)
  • extragerea aerului mai murdar și mai gras care conține particule fine de praf sau rumeguș în concentrații de până la 100 mg/m3
  • rotor masiv rezistent chiar și la murdărie grosieră
  • baza de montaj pentru instalare ușoară separat, în echipamentele de producție sau pe conducte
  • durata de viață a motorului de până la 40.000 de ore de funcționare continuă datorită rulmenților cu bile
  • corp din tablă de oțel cu acoperire din polimer
  • funcționare fără probleme la temperaturi cuprinse între -25 și +60 °C
  • compatibil cu țevile metalice Dalap
  • versiune cu actionare pe partea stanga

  Ventilator profesional cu actionare pe partea stanga pentru murdărie mai puternică

  Motorul propriu-zis se află în afara secțiunii de admisie și evacuare a ventilatorului radial Dalap SKT HEAVY, ceea ce oferă un avantaj uriaș atunci când se extrage aerul mai murdar și mai gras, dar și particule mici de praf și rumeguș (de exemplu rumeguș, abrazivi mici, murdărie, așchii etc.). Versiunea cu actionare pe partea stanga înseamnă că, atunci când se privește catre admisie, evacuarea se află în partea stângă. Prin urmare, este necesar să vă gândiți cu atenție la poziția în care trebuie să fie amplasat ventilatorul.

  Carcasa din oțel durabil

  Carcasa radială a rotorului este fabricată din oțel și acoperită cu un strat de polimer. Acest finisaj este rezistent la coroziune și poate suporta o utilizare intensă datorită durabilității sale mecanice. Orificiul de admisie are un diametru de 135 mm, iar orificiul pătrat de evacuare are 113 x 113 mm.

  Motor cu turbină echilibrată cu 2 poli

  Rotorul cu un profil special de lamă triunghiulară din oțel cu un strat de pulbere electrostatică este acționat de un motor de 230 V cu 2 poli. Motorul este echipat cu protecție la supraîncălzire cu repornire automată și rulmenți cu bile pentru o durată de viață mai lungă (până la 40.000 de ore). Turbina este echilibrată dinamic pentru o funcționare sigură și zgomot redus.

  Posibilitatea de a regla viteza

  Ventilatorul industrial Dalap SKT HEAVY L 140 are posibilitatea de reglare a vitezei. Acest lucru se face cu ajutorul unui regulator de viteză (nu este inclus). Puteți conecta mai multe ventilatoare la un controler, dar nu trebuie să depășiți puterea totală și curentul de funcționare.

  Asamblare în mai multe moduri

  Acest ventilator centrifugal are propria bază de montare. Îl puteți monta pe conducta de ventilație, ca parte a echipamentului de producție sau separat cu o conductă de aer flexibilă. Montarea se face cu șuruburi și dibluri.

  Fisa tehnica

  Diametru135 mm
  Debit de aer (m³/óra)800
  Presiune statică (Pa)900
  Presiune acustică (dB/3m)60
  Dimensiunea se vedea imaginea
  Greutate8,20 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-25 până la +60
  Putere nominală (W)195
  Curentul nominal (A)0,84
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)IP 44
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareGri
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelSKT HEAVY L 140
  Materialoțel acoperit cu polimer
  Aplicarepentru extracția aerului
  Montareîn conducte de aer
  RadialDa

  Descarcari

  Accesorii