megjelenítése / elrejtése menü

  Anemostat turbionar pătrat AM 393x393 mm / 16 lamele

  Anemostat turbionar Dalap AM 16, 393x393 mm este utilizat pentru, direcționarea și distribuția optimă a aerului în zonele ventilate.

  Peste 10 bucăți

  192,99 lei TVA

  162,18 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80132
  4250622619968
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Anemostat turbionar cu dimensiuni de 393x393 mm cu 16 lamele Dalap AM 16 este, un element final al sistemului de ventilație în culoare albă. Utilizat pentru direcționarea și distribuția optimă a aerului în zonele ventilate. Prin direcționarea aerului, asigură dispersie corectă și intensă a aerului în tot spațiul. Anemostatul poate fi utilizat atât pentru refulare cu aer proaspăt, cât și pentru evacuarea aerului. Se instalează în plafoane și tavane suspendate la o înălțime de 2,5 m la 4 metri. Își găsește utilizarea în special în zonele cu încărcare termică ridicată, de la zone comerciale la clădiri administrative și birouri cu suprafețe mai mari. În aceste zone mai mari, acesta înlocuiește difuzoare convenționale cu disc (anemostate), care ar trebui să fie utilizate în cantități mari și astfel întreaga ventilație ar deveni mai scumpă.

  Pentru conectarea anemostatului turbionar la conductă de ventilație (spiro) este utilizat așa-numită cutie Plenum (sau cutie de conectare). Această cutie este ascunsă deasupra anemostatului și, nu este vizibilă atunci când este instalată în tavane suspendate. Întregul montaj este foarte simplu. Cu ajutorul acestei conectări veți obține un flux de aer mai mare și, o mai bună dispersie a întinderii aerului în spațiu. Cutia Plenum este complet compatibilă cu, conductele de ventilație spiro existente cu același diametru.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,08 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-40 °C până +80 °C
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelAM 16
  AplicarePentru distribuția corectă a aerului
  MontareCutii plenum
  ReglareDa (manual)

  Accesorii