megjelenítése / elrejtése menü

  Cutie plenum pentru anemostat turbionar Ø 200 mm / 372x372 mm

  Cutie plenum pentru anemostat turbionar Dalap PLENUM BOX 200/400. Este fabricat din tablă galvanizată și este echipat cu tablă preformată pentru dispersie, reglarea aerului.

  Peste 10 bucăți

  241,00 lei TVA

  202,52 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  80126
  4250622619906
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Dalap PLENUM BOX 200/400 este așa-numită cutie de conectare cu dimensiuni 372 x 372 mm și cu flanșă Ø 200 mm, este utilizat pentru instalare anemostat turbionar și conectarea ulterioară la conductă de ventilație. Este fabricat din tablă galvanizată și este echipat cu tablă preformată pentru dispersie, reglarea aerului. Instalarea plenum box se face prin balamale în structura tavanului. Anemostat turbionar este montat la cutia Plenum prin intermediul unui șurub de conectare central.

  Această cutie este utilizată în principal pentru alimentarea cu aer, dar poate fi folosită și pentru evacuarea aerului. Cea mai obișnuită utilizare este în spații mai mari, de exemplu clădiri de birouri (birouri), centre comerciale, magazine etc, unde se utilizează împreună cu anemostat turbionar în locul unui anemostat clasic. Avantajul său incontestabil îl constituie fluxul de aer mai mare și dispersia corectă a aerului de alimentare în comparație cu difuzoarele convenționale. Instalarea poate fi în poziție verticală și orizontală, împreună cu anemostatul la o înălțime de la 2,5 m până la 4 metri.

  Dalap Plenum box 200/400 este complet compatibilă cu diametru de 200 mm și fără probleme se montează perfect la aceeași conductă de diametru.

  Există mai multe tipuri de anemostate turbionare din care puteți alege, în funcție de dimensiunea cutiei și a anemostatului. Versiune clasică, în cazul în care lamele sunt aranjate uniform în mijloc sau în rotație, în cazul în care lamele sunt înclinate și prin rotirea acestora schimbați setarea fluxului de aer.

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  MaterialTablă galvanizată
  Temperatura de funcționare (°C)-40 °C până +80 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,4 kg
  CuloareArgintie
  AplicarePentru conectare anemostat
  MontareLa conducte de ventilație
  ModelPLENUM BOX 200/400
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe

  Accesorii