megjelenítése / elrejtése menü

  Cutie plenum pentru anemostat turbionar Ø 200 mm / 372x372 mm

  Cutie plenum pentru anemostat turbionar Dalap PLENUM BOX 200/400. Este fabricat din tablă galvanizată și este echipat cu tablă preformată pentru dispersie, reglarea aerului.

  8 Bucăți

  251,00 lei TVA

  210,92 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  80126
  4250622619906
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Dalap PLENUM BOX 200/400 este așa-numită cutie de conectare cu dimensiuni 372 x 372 mm și cu flanșă Ø 200 mm, este utilizat pentru instalare anemostat turbionar și conectarea ulterioară la conductă de ventilație. Este fabricat din tablă galvanizată și este echipat cu tablă preformată pentru dispersie, reglarea aerului. Instalarea plenum box se face prin balamale în structura tavanului. Anemostat turbionar este montat la cutia Plenum prin intermediul unui șurub de conectare central.

  Această cutie este utilizată în principal pentru alimentarea cu aer, dar poate fi folosită și pentru evacuarea aerului. Cea mai obișnuită utilizare este în spații mai mari, de exemplu clădiri de birouri (birouri), centre comerciale, magazine etc, unde se utilizează împreună cu anemostat turbionar în locul unui anemostat clasic. Avantajul său incontestabil îl constituie fluxul de aer mai mare și dispersia corectă a aerului de alimentare în comparație cu difuzoarele convenționale. Instalarea poate fi în poziție verticală și orizontală, împreună cu anemostatul la o înălțime de la 2,5 m până la 4 metri.

  Dalap Plenum box 200/400 este complet compatibilă cu diametru de 200 mm și fără probleme se montează perfect la aceeași conductă de diametru.

  Există mai multe tipuri de anemostate turbionare din care puteți alege, în funcție de dimensiunea cutiei și a anemostatului. Versiune clasică, în cazul în care lamele sunt aranjate uniform în mijloc sau în rotație, în cazul în care lamele sunt înclinate și prin rotirea acestora schimbați setarea fluxului de aer.

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,4 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-40 °C până +80 °C
  CuloareArgintie
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe
  ModelPLENUM BOX 200/400
  MaterialTablă galvanizată
  AplicarePentru conectare anemostat
  MontareLa conducte de ventilație

  Accesorii