megjelenítése / elrejtése menü

  Anemostat turbionar pătrat AMS 393x393 mm / 16 lamele

  Anemostat turbionar pătrat Dalap AMS 16, 393x393 mm este utilizat pentru, direcționarea și distribuția optimă a aerului în zonele ventilate.

  5 Bucăți

  172,00 lei TVA

  144,54 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80138
  4250622620025
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Anemostat turbionar cu 16 lamele Dalap AMS 16 cu dimensiuni de 393x393 mm este, un element final al sistemului de ventilație în culoare albă. Utilizat pentru direcționarea și distribuția optimă a aerului în zonele ventilate. Prin direcționarea aerului, asigură dispersie corectă și intensă a aerului în tot spațiul. Anemostatul este utilizat în principal pentru refularea aerului curat, dar poate fi folosit și pentru evacuarea aerului. Instalarea se face direct în tavan sau, în tavanul suspendat la o înălțime de 2,5 m până la 4 metri. Își găsește utilizarea în special în zonele cu încărcare termică ridicată, de la zone comerciale la clădiri administrative și birouri cu suprafețe mai mari. Pentru aceste suprafețe mai mari, înlocuiește complet difuzoarele convenționale (anemostate), care ar trebui să fie utilizate în număr mare, și astfel întreaga ventilație ar deveni mai scumpă.

  Pentru conectarea anemostatului turbionar la conductă de ventilație (spiro) este utilizat așa-numită cutie Plenum (sau cutie de conectare). În această cutie vine montat anemostatul care, este ascuns deasupra lui și nu este vizibil atunci când este instalat în tavane suspendate. Întregul montaj este foarte simplu. Această conectare vă permite să aveți un flux de aer mai mare și, o mai bună dispersie a întinderii aerului în spațiu. Cutia Plenum este complet compatibilă cu, conductele spiro de ventilație existente cu același diametru.

  Fisa tehnica

  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,08 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-40 °C până +80 °C
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelAMS 16
  VersiuneSUN
  AplicarePentru distribuția corectă a aerului
  MontareCutii plenum
  ReglareDa (manual)

  Accesorii