megjelenítése / elrejtése menü

  Clapeta antiretur de reținere miros și vapori Ø 100 mm

  Etanșare perfectă este principalul avantaj al acestei clapete antiretur de Ø 100 mm care asigură membrana siliconică. În starea inactivă, închiderea stabilă a membranei este susținută de magnet.

  Peste 30 de bucăți

  119,00 lei TVA

  100,00 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  2990
  4250622647312
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Etanșare perfectă este principalul avantaj al acestei clapete antiretur care asigură membrana siliconică. În starea inactivă, închiderea stabilă a membranei este susținută de magnet, acest lucru elimină posibilitatea deschiderii temporare nedorite a clapetei antiretur (de exemplu, rafale de vânt). Forța de contact a magnetului este ușor de reglat în funcție de utilizare.

  Avantajele clapeta antiretur de reținere miros și vapori Dalap GBV 100

  • etanșare perfectă
  • previne întoarcerea nedorită a aerului care a fost evacuat
  • controlul forței magnetice permite utilizarea versatilă în ventilație
  • instalare ușoară în conducta

  Montarea clapetei antiretur

  Instalarea este foarte simplă. Este suficientă introducerea clapetei antiretur în conductă cu aceelași diametru de Ø 100 mm, fixarea poziției sale, și asigură simultan etanșeitatea periferică a garnituri de cauciuc dublu. Clapeta poate fi utilizată perfect fără probleme, nu numai în poziție orizontală, ci în conductă de ventilație orientată vertical.

  Utilizarea clapetei antiretur

  Clapeta antiretur Dalap GBV este potrivită în special pentru, a fi utilizat în locuințe unde mirosurile din locuințele adiacente se întorc adesea în arborele comun sau, alte sisteme de ventilație se deschid.

  Atenție: Clapeta antiretur întotdeauna reduce într-o oarecare măsură debitul de aer din conductă. În consecință, ar trebui luată în considerare o putere suficientă a ventilatorului atunci când se utilizează în sistemul de evacuare. Vă recomandăm să utilizați ventilator cu putere mai mare decât, au ventilatoarele de baie de bază, acești ventilatoare nu au suficientă putere pentru a deschide această clapetă.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,055 kg
  Temperatura de funcționare (°C)0 °C până +40 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGBV 100
  VersiuneCu cauciuc de etanșare și magnet
  MontareConducte de ventilație

  Descarcari

  Videoclipuri

  Accesorii