megjelenítése / elrejtése menü

  Clapetă antiretur manuală cu cauciuc de etanșare Ø 160 mm

  Clapetă antiretur manuală Ø 160 mm în variantă metalică cu cauciuc de etanșare specială pentru conducte cu cea mai bună etanșare posibilă, asigură cauciuc de etanșare pe ambele părți. Folosește sistemul inovator SPIRO COMFORTCLICK datorită căruia, instalația va fi o jucărie. Veți aprecia acest sistem în locații cu spațiu redus de manipulare. Cu un singur clic, la instalație veți economisi timp și lucru.

  Peste 10 bucăți

  102,99 lei TVA

  86,55 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80121
  4250622617988
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Clapetă antiretur manuală Ø 160 mm în variantă metalică cu cauciuc de etanșare specială pentru conectarea conductelor cu cea mai bună etanșare posibilă, care asigură cauciuc de etanșare pe ambele părți ale clapetei. Acesta folosește sistemul inovator SPIRO COMFORTCLICK datorită căruia pentru dvs., instalația va fi o jucărie. Veți aprecia acest sistem de montare în siguranță în locații puțin accesibile, cu spațiu redus de manipulare. Veți avea nevoie de un singur clic, la instalație veți economisi timp și lucru cu reglare simplă. Clapetă antiretur este fabricată din, tablă galvanizat pentru durată lungă de viață. Temperatura maximă pentru funcționarea clapetei antiretur este de până la 80 °C, dar puteți expune clapeta pentru o perioadă scurtă de timp la temperatură 100 °C

  Ce este SPIRO COMFORTCLICK?

  Este un sistem de montare în siguranță, cu manevrare și instalare ușoară, simplă, inclusiv cu reglare. Veți economisi mult timp și muncă, veți avea nevoie doar de un singur clic și ați terminat. Veți aprecia acest sistem în locații mai puțin accesibile, cu spațiu limitat pentru manipulare.

  Clapetă antiretur mecanică împiedică revenirea fluxului de aer, manual reglați dacă clapeta ar trebui să fie deschisă sau închisă și la ce unghi.

  Clapetă antiretur Dalap KTS este acționată manual, este cu cauciuc de etanșare special de diametru 160 mm. Compatibilitatea completă fără probleme cu sistemele de ventilație existente cu același diametru.

  Care sunt avantajele acestui sistem?

  • montare foarte rapidă
  • instalare fără probleme
  • manipularea ușoară în locuri limitate
  • fără a fi nevoie de unelete complicate

  Avantaje în timpul utilizării

  • mai puține găuri, șuruburi și nituri în conductele de ventilație
  • risc scăzut de bacterii, curățarea ușoară și mai accesibil la conducte
  • complet compatibil cu sistemele standard existente

  Fisa tehnica

  Diametru160 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,7 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelKTS 160
  MaterialTablă galvanizată
  VersiuneManual
  AplicarePentru reglarea debitului de aer în conductă de ventilație
  MontareLa conducte

  Descarcari

  Accesorii