megjelenítése / elrejtése menü

  Colier fixare cu protecție cauciuc microporos Ø 200 mm

  Colier fixare metalic este realizat din oțel galvanizat și, strat de cauciuc microporos care previne vibrațiile și zgomotul. Se strânge cu ajutorul șurubului. Colier de fixare este utilizat pentru, conectarea rapidă și fiabilă a componentelor de ventilație, cum ar fi conducte, coturi, ramificați etc.

  Peste 30 de bucăți

  62,00 lei TVA

  52,10 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  3295
  4250622608085
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Colier de fixare metalic Ø 200 mm este realizat din oțel galvanizat și, strat de cauciuc microporos care previne vibrațiile și zgomotul. Se strânge cu ajutorul șurubului. Colier de fixare este utilizat pentru, conectarea rapidă și fiabilă a componentelor de ventilație, cum ar fi conducte, coturi, ramificați etc. Colierul ușurează montarea și scoaterea ventilatorului pentru întreținere și curățare. Montarea este posibilă atât pe perete, cât și pe tavan. Ajunge să puneți pe componentul necesar (întregul sortiment al nostru este compatibil), fixați și asigurați strângerea prin înșurubarea șurubului.

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,267 kg
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelMCG 200
  MaterialAluminiu, cauciuc
  AplicarePentru fixare componente ventilație
  MontareFixare conducte

  Accesorii