megjelenítése / elrejtése menü

  Conector metalic interior cu cauciuc de etanșare la conducte Ø 160 mm

  Conector metalic interior este utilizat pentru, conectarea conductelor de ventilație (conducte spiro, etc.). Cu cauciuc de etanșare și este fabricat din tablă galvanizată. Cauciuc de etanșare la conector este dublă și din material EPDM. Montajul este ușoară cu sistemul inovator SPIRO COMFORTCLICK, fără utilizarea unor instrumente complicate, ajunge doar un singur clic și este gata.

  Peste 30 de bucăți

  21,00 lei TVA

  17,65 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80113
  4250622617919
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Conector metalic interior este utilizat pentru, conectarea conductelor de ventilație (conducte spiro, etc.). Cu cauciuc de etanșare și este fabricat din tablă galvanizată. Cauciuc de etanșare la conector este dublă și din material EPDM. Montajul este ușor datorită sistemului inovator SPIRO COMFORTCLICK, fără utilizarea unor instrumente complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta), ajunge doar un singur clic și este gata. Datorită acestui sistem de etanșare din cauciuc, îmbinările conductelor sunt mult mai etanșate și, nu este necesar utilizarea benzi adezive pentru etanșare. Cu expunere pe termen scurt, conectorul poate rezista la temperatură de maxim 100 °C. Temperatura maximă pentru funcționarea normală este de până la 80 °C. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate, se potrivește perfect cu conductele convenționale de același diametru. Dacă totuși doriți să aveți îmbinările mai etanșate, puteți folosi bandă adezivă.

  Avantaje în timpul instalării:

  • montare rapidă
  • mai ales în zone limitate este ușor de instalat
  • îmbunătățirea ergonomiei

  Avantaje în timpul utilizării:

  • minim de găuri, nituri și șuruburi în conductă
  • reducerea riscului de bacterii, datorită mai bune disponibilități de curățare
  • complet compatibil cu alte sisteme

  Fisa tehnica

  Diametru160 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,23 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelPM-O 160
  MaterialTablă galvanizată
  VersiuneInterior
  AplicarePentru conectarea conductelor
  MontareLa conducte

  Accesorii