megjelenítése / elrejtése menü

  Cot 45° metalic circular cu cauciuc de etanșare Ø 200 mm

  Cot metalic circular 45°, de diametru 200 mm cu cauciuc de etanșare special, îl utilizați pentru conectarea conductelor și pentru ramificația lor. Cu durată lungă de viață și este fabricat din tablă galvanizată. Cotul are sistem inovator SPIRO COMFORTCLICK, datorită acestui sistem va fi montarea o jucărie pentru dvs., conectarea cotului este ușoară și rapidă, cu un singur clic fără complicații inutile.

  Peste 10 bucăți

  69,00 lei TVA

  57,98 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  80091
  4250622617704
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Cot metalic circular 45°, de diametru 200 mm cu cauciuc de etanșare special, îl utilizați pentru conectarea conductelor și pentru ramificația lor. Are durată lungă de viață și este fabricat din tablă galvanizată. Vă gândiți cum să rezolvați montarea rapidă și simplificare a lucrărilor de asamblare? Cotul are sistem inovator SPIRO COMFORTCLICK, datorită acestui sistem va fi montarea o jucărie pentru dvs., conectarea cotului este ușoară și rapidă, cu un singur clic fără complicații inutile. Nu va trebui să vă ocupați de unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Pentru utilizare pe termen scurt, cotul poate fi expus la o temperatură de până la 100 °C, pentru utilizare pe termen lung este destinat la temperatura de max. 80 °C.

  Ce este SPIRO COMFORTCLICK?

  Este un sistem inovator de montare în siguranță, care vă economisește mult timp și efort în timpul instalării. Simplă și rapidă asamblare a componentelor este un avantaj incontestabil al acestui sistem, cu un singur clic. Nu aveți nevoie nici măcar de un spațiu de manipulare mare, sistemul este ideal pentru locații cu acces redus.

  Cotul metalic Dalap BEND-O este pe deplin compatibil cu, sistemele convenționale de climatizare (sisteme) cu același diametru de 200 mm.

  Care sunt avantajele în timpul instalării?

  • montare rapidă și ușoară
  • manipularea mai bună în spații mai mici
  • instrumente minime necesare

  Care sunt avantajele în timpul utilizării?

  • minim găuri, nituri și șuruburi
  • conductele sunt mai bine curățate, risc scăzut de bacterii
  • complet compatibil cu alte sisteme (ramificații)

  Fisa tehnica

  Diametru200 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,6 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  CuloareArgintie
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelBEND-O 45/200
  MaterialTablă galvanizată și cauciuc de etanșare EPDM
  Versiune45°
  AplicarePentru conducte de ventilație
  MontareLa conducte

  Accesorii