megjelenítése / elrejtése menü

  Grilă de ventilație din PVC cu flanșă și jaluzele acționate mecanic Ø 125 mm, maro

  Grila de ventilație circulară din plastic în culoare maro cu flanșă este potrivită atât pentru ventilație cât și pentru refulare. Are jaluzele orizontale fixe cu înclinare, iar în spatele lor este situat reglare mecanică pentru închiderea fluxului de aer.

  Peste 30 de bucăți

  18,00 lei TVA

  15,13 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  8583
  4250622615175
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Grila de ventilație plastică cu flanșă Ø 125 mm în culoare maro este, potrivită atât pentru ventilație cât și pentru refulare. Are jaluzele orizontale fixe cu înclinare, iar în spatele lor este situat reglare mecanică pentru închiderea fluxului de aer.

  Utilizare

  Grila de ventilație este utilizată pentru ventilație din apartamente sau clădiri industriale, cum ar fi bucătării, băi, birouri, toalete, magazine, depozite, garaje etc.

  Montare

  Grila de ventilație este fixată pe perete sau tencuială cu șuruburi în găuri care, sunt ascunse sub grilă (vezi fig.) sau, conectată la conductă cu același diametru printr-o simplă introducere.

  Material

  Grila este fabricată din plastic ABS (păstrează rezistența culorii la soare). Grila datorită construcției sale este foarte ușor de curățat.

  Fisa tehnica

  Diametru125 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,067 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +70 °C
  Marca de certificare (CE)CE
  CuloareMaro
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelGP 125 RUNF BROWN
  MaterialPlastic
  VersiuneCu reglare
  AplicareExterior, casnic
  MontarePerete, tavan
  ReglareDa

  Accesorii