megjelenítése / elrejtése menü

  Pălărie terminal rotativă pentru coșuri de fum Dalap DORN Ø 160 mm

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului).

  Peste 30 de bucăți

  433,00 lei TVA

  363,87 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  23201
  4250622616370
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație Dalap DORN Ø 160 mm se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului). De asemenea, servește ca protecție pentru gura coșului de (animale, păsări, ploaie etc.).

  Turbinele de ventilație Dalap DORN economisesc energia electrică și, pentru funcționare nu necesită nicio alimentare de energie. Ei folosesc numai sursa de energie naturală, iar fluxul de aer depinde întotdeauna de condițiile meteorologice.

  În sezonul de vară fierbinte, Dalap DORN 160 acestea elimină aerul supraîncălzit de pe acoperiș și elimină căldura departe de locuințele cu aer condiționat, reducând astfel încărcătura de căldură și ușurând încărcătura de aer condiționat și economisind în mod semnificativ cantități financiare considerabile.

  Turbinele de ventilație Dalap DORN ventilează continuu interioarele, zonele de depozitare și de producție, sălile de producție și diverse obiecte agricole precum casele de grajd, grajdurile de cai etc. Schimbul de aer regulat este esențial pentru viață.

  Avantajele pălărie terminal rotativă Dalap DORN 160:

  • Creșterea debitului de aer a coșului de fum
  • Prevenirea tracțiunii inverse prin evacuarea gazelor arse într-o singură direcție
  • Îmbunătățirea arderii
  • Potrivit pentru toate tipurile de combustibil
  • Durată lungă de viață, fabricat din tablă galvanizată
  • Extinderea duratei de funcționare a coșului de fum

  Fisa tehnica

  Diametru160 mm
  MaterialTablă galvanizată
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +150 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate2,4 kg
  RulmențiRulmenți cu bile
  AplicareExterior
  MontareCoș de fum, acoperiș
  Marca de certificare (CE)CE
  ModelDORN 160
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe

  Accesorii