megjelenítése / elrejtése menü

  Pălărie terminal rotativă pentru coșuri de fum Dalap DORN Ø 250 mm

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului).

  Peste 30 de bucăți

  628,00 lei TVA

  527,73 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  23203
  4250622616394
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație Dalap DORN Ø 250 mm se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului). De asemenea, servește ca protecție pentru gura coșului de (animale, păsări, ploaie etc.).

  Turbinele de ventilație Dalap DORN economisesc energia electrică și, pentru funcționare nu necesită nicio alimentare de energie. Ei folosesc numai sursa de energie naturală, iar fluxul de aer depinde întotdeauna de condițiile meteorologice.

  În sezonul de vară fierbinte, Dalap DORN 250 acestea elimină aerul supraîncălzit de pe acoperiș și elimină căldura departe de locuințele cu aer condiționat, reducând astfel încărcătura de căldură și ușurând încărcătura de aer condiționat și economisind în mod semnificativ cantități financiare considerabile.

  Turbinele de ventilație Dalap DORN ventilează continuu interioarele, zonele de depozitare și de producție, sălile de producție și diverse obiecte agricole precum casele de grajd, grajdurile de cai etc. Schimbul de aer regulat este esențial pentru viață.

  ATENȚIE: Capacul de coș de fum Dalap DORN este furnizat fără bază. Pentru montarea pe o suprafață plană (de exemplu, partea superioară a unui coș de fum), este necesar să se utilizeze o flanșă metalică cu un cadru, care servește drept bază. 

  Fisa tehnica

  Diametru250 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,4 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +150 °C
  Marca de certificare (CE)CE
  RulmențiRulmenți cu bile
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelDORN 250
  MaterialTablă galvanizată
  AplicareExterior
  MontareCoș de fum, acoperiș

  Accesorii