megjelenítése / elrejtése menü

  Pălărie terminal rotativă pentru coșuri de fum Dalap DORN Ø 315 mm

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului).

  Peste 30 de bucăți

  625,00 lei TVA

  525,21 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  23204
  4250622616400
  24 luni
  Dalap LüftunGs SysteMe
  scroll

  Descriere produse

  Pălărie terminal rotativă (deflector) sau turbină de ventilație Dalap DORN Ø 315 mm se instalează vertical la coșul de fum. Ventilația este efectuată numai de către fluxul de aer. Proiectat în primul rând pentru a îmbunătăți ventilația. Montare și întreținere ușoară. Pălărie terminal este, de asemenea, un capăt estetic al coșului de fum (detaliu important al acoperișului). De asemenea, servește ca protecție pentru gura coșului de (animale, păsări, ploaie etc.).

  Turbinele de ventilație Dalap DORN economisesc energia electrică și, pentru funcționare nu necesită nicio alimentare de energie. Ei folosesc numai sursa de energie naturală, iar fluxul de aer depinde întotdeauna de condițiile meteorologice.

  În sezonul de vară fierbinte, Dalap DORN 315 acestea elimină aerul supraîncălzit de pe acoperiș și elimină căldura departe de locuințele cu aer condiționat, reducând astfel încărcătura de căldură și ușurând încărcătura de aer condiționat și economisind în mod semnificativ cantități financiare considerabile.

  Turbinele de ventilație Dalap DORN ventilează continuu interioarele, zonele de depozitare și de producție, sălile de producție și diverse obiecte agricole precum casele de grajd, grajdurile de cai etc. Schimbul de aer regulat este esențial pentru viață.

  Fisa tehnica

  Diametru315 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate3,9 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +150 °C
  Marca de certificare (CE)CE
  RulmențiRulmenți cu bile
  MarcăDalap LüftunGs SysteMe
  ModelDORN 315
  MaterialTablă galvanizată
  AplicareExterior
  MontareCoș de fum, acoperiș

  Accesorii