megjelenítése / elrejtése menü

  Ramificație metalică tip "Y" cu cauciuc de etanșare Ø 80 / Ø 80 mm

  Ramificație metalică de diametru 80 mm în formă "Y" cu, cauciuc de etanșare special utilizat pentru, realizare de bifurcații. Durabilitatea sa este de lungă durată, realizat din tablă galvanizată. Are aceleași diametre de 80 mm la toate cele trei capete. Datorită sistemului inovator SPIRO COMFORTCLICK, montarea este mult mai ușoară și rapidă doar cu un singur clic, nu sunt necesare unelte complicate.

  5 Bucăți

  97,00 lei TVA

  81,51 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80201
  4250622625075
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ramificație metalică de diametru 80 mm în formă "Y" cu, cauciuc de etanșare special este utilizat pentru, realizare de bifurcații sau îmbinarea conductelor de ventilație. Durabilitatea sa este de lungă durată, realizat din tablă galvanizată și este prevăzut cu cauciuc de etanșare pentru o mai bună etanșare a conductelor de ventilație. Are aceleași diametre de 80 mm la toate cele trei capete. Datorită sistemului inovator SPIRO COMFORTCLICK, asamblarea este mult mai ușoară și mai rapidă doar cu un singur clic, nu sunt necesare unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Rezistența la temperaturi este de max. 80 °C, în cazul expunerii pe termen scurt, ramificația poate fi expusă la temperatură de până la 100 °C.

  De ce să alegeți ramificația cu SPIRO COMFORTCLICK?

  Doar pentru că timpul dvs. este prețios și datorită acestui sistem de siguranță de conectare, veți economisi nu numai timp, ci și munca și nervii. Nu trebuie să vă faceți griji în privința zonelor slab accesibile, manipularea este ușoară chiar și în spații limitate.

  Această ramificație metalică este pe deplin compatibilă cu sistemul de distribuție a aerului deja existent, cu același diametru de 80 mm.

  Care sunt avantajele sistemului?

  • montare rapidă
  • instalare simplă
  • ideal pentru spații limitate
  • nu aveți nevoie de unelte complicate pentru manipulare

  Chiar și în timpul utilizării sistemului are multe avantaje

  • mult mai puține găuri, nituri și șuruburi în conducte
  • ușor de curățat conductele
  • risc scăzut de formarea și creștere bacteriană (puteți curăța mai des conductele)
  • compatibilitate completă cu alte sau convențonale sisteme de ventilațiea aerului

  Fisa tehnica

  Diametru80 / 80 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,00 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelTMY-O 80
  VersiuneY
  Aplicarepentru separarea sau imbinarea tubulaturii de aer
  MontareLa conducte
  Cauciuc de etanșareDa

  Descarcari

  Accesorii