megjelenítése / elrejtése menü

  Unitate de recuperare orizontală cu încălzire Ø 150 mm (500 m³/h)

  Unitate centrală de recuperare cu încălzire electrică este, o nouă generație de sisteme de recuperare și ventilație pentru întreaga casă. Combină ventilația continuă cu cel mai progresiv sistem de recuperare. Fără pierderi de energie, elimină ușor aerul expirat din casă și asigură alimentare constantă a aerului filtrat curat.

  2 Bucăți

  13 890,00 lei TVA

  11 672,27 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  22520
  4823059378519
  24 luni
  Vents
  scroll

  Descriere produse

  Unitate centrală de recuperare cu încălzire electrică este, o nouă generație de sisteme de recuperare și ventilație pentru întreaga casă. Combină ventilația continuă cu cel mai progresiv sistem de recuperare. Fără pierderi de energie, elimină ușor aerul poluat și mirosurile neplăcute din bucătărie, baie, toaletă și asigură alimentare constantă de aer curat filtrat. Acest lucru vă asigură familiei dvs. să respire constant aer proaspăt de afară, menținând în același timp confort termic optim în casă și, costurile minime de funcționare. Asigură ventilația continuă chiar și atunci când nu sunteți casa (concediu, excursii de vacanță etc.). De asemenea, este inclus afișaj LCD. Recuperarea poate fi conectată la conducte rigide și flexibile.

  Caracteristicile unități:

  • ventilație cu recuperare de căldură (schimb de aer, care este de exemplu expirat, conține mirosuri din bucătării, toalete etc.)
  • explicarea principiului funcției: aerul proaspăt din exterior este aspirat într-o parte a deschiderii, care este de obicei mai rece decât temperatura camerei (mai ales în timpul iernii). Acest aer nu "indirect" este amestecat cu aer care este aspirat din camere, dar este deja încălzit la temperatura camerei. În loc să-l suflă direct afară, el "transmite" căldura (cu eficiență de până la 87%) la aerul proaspăt (sau îl încălzește la temperatura dorită), care vine din exterior și, aerul răcit iese afară. Eficiența maximă a acestei unități este, prin urmare, 77η. Aceasta este doar din mare o explicație teoretică a modului cam, cum funcționează recuperarea.
  • destinat pentru ventilarea caselor, apartamentelor și spațiilor publice mici
  • panouri laterale detașabile pe ambele părți, facilitând accesul la înlocuirea și curățarea filtrelor constă din două ventilatoare radiale (turbine), încrucișat (rhombus)
  • schimbător de căldură (recuperator - material aluminiu) și două filtre
  • este ecologic, izolarea si material izolant acustic cu grosime de 25 mm dispozitiv încorporat care, împiedică înghețarea schimbătorului de căldură
  • colectează condensul care se scurge într-un compartiment special sub recuperator
  • menține automat temperaturile setate

  Funcția afișaj LCD

  • recuperarea de căldură pornire / oprire
  • setare temperatura dorită a aerului în încăpere
  • setare debit de aer dorit
  • afișaj temperatura camerei

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)500
  Presiune acustică (dB/3m)28 - 47
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate49
  Temperatura de funcționare (°C)+50 °C
  Viteza (rot/min)2500
  Putere nominală (W)2x 150
  Curentul nominal (A)14,32
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  CuloareArgintie
  ZnačkaVents
  ModelVUT 500 EH
  AplicareSchimb de aer cu încălzire
  ReglareDa
  AccesoriiPanou LCD

  Accesorii