megjelenítése / elrejtése menü

  Unitate de recuperare centrală orizontală Ø 150 mm (500 m³/h)

  Unitate centrală de recuperare este, o nouă generație de sisteme de recuperare și ventilație pentru întreaga casă. Combină ventilația continuă cu cel mai progresiv sistem de recuperare. Elimină aerul poluat și mirosurile neplăcute din bucătărie, baie, WC, asigurând alimentare continuă cu aer curat filtrat. Astfel vă asigură aer proaspăt, menținând un comfort termic optimal cu costuri minime la întreținere.

  1 Bucăți

  12 996,00 lei TVA

  10 921,01 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  22519
  4823059378571
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Unitate centrală de recuperare este, o nouă generație de sisteme de recuperare și ventilație pentru întreaga casă. Combină ventilația continuă cu cel mai progresiv sistem de recuperare. Fără pierderi de energie elimină ușor din casă aerul poluat și mirosurile neplăcute din bucătărie, baie, WC, asigurând alimentare continuă a aerului curat filtrat. Astfel vă asigură dvs. și familiei să respirați continuu, un aer din afară proaspăt, menținând un comfort termic optimal în clădire și costuri minime la întreținere. Asigură ventilarea continuă chiar și atunci când, nu sunteți acasă în timpul (concediu, excursi etc.). Regulator de turacie inclus. Recuperarea poate fi conectată la conducte rigide și flexibile. De asemenea, este posibil să achiziționați filtru de refulare și evacuare pentru înlocuire, sunt incluse în livrare.

  Caracteristicile unități:

  • ventilație cu recuperare de căldură (schimb de aer, care este de exemplu expirat, conține mirosuri din bucătării, toalete etc.)
  • explicarea principiului funcției: aerul proaspăt din exterior este aspirat într-o parte a deschiderii, care este de obicei mai rece decât temperatura camerei (mai ales în timpul iernii). Acest aer nu "indirect" este amestecat cu aer care este aspirat din camere, dar este deja încălzit la temperatura camerei. În loc să-l suflă direct afară, el "transmite" căldura (cu eficiență de până la 85%) la aerul proaspăt (sau îl încălzește la temperatura dorită), care vine din exterior și, aerul răcit iese afară. Eficiența maximă a acestei unități este, prin urmare, 85η. Aceasta este doar din mare o explicație teoretică a modului cam, cum funcționează recuperarea.
  • destinat pentru ventilarea caselor, apartamentelor și spațiilor publice mici
  • panouri laterale detașabile pe ambele părți, facilitând accesul la înlocuirea și curățarea filtrelor constă din două ventilatoare radiale (turbine), încrucișat (rhombus)
  • schimbător de căldură (recuperator - material aluminiu) și două filtre
  • este ecologic, izolarea si material izolant acustic cu grosime de 25 mm dispozitiv încorporat care, împiedică înghețarea schimbătorului de căldură
  • colectează condensul care se scurge într-un compartiment special sub recuperator

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)500
  Presiune acustică (dB/3m)28 - 47
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate49 kg
  Temperatura de funcționare (°C)50 °C
  Viteza (rot/min)1100
  Putere nominală (W)2x 150
  Curentul nominal (A)2x 0,66
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  ZnačkaVents
  ModelVUT 500 H
  AplicareCentrala schimb de aer
  ReglareDa
  AccesoriiRegulator de turație

  Accesorii