megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie cu clapetă antiretur, comutator de timp și presiune mai mare Ø 80 mm, vertical

  Ventilator de baie radial cu, comutator de timp, clapetă antiretur și presiune înaltă pentru distribuția aerului în, conductele de ventilație mai lungi de Ø 80 mm. Ventilatorul are panou frontal alb care se potrivește aproape în fiecare baie, în timp ce rulmenții cu bile asigură durată de viață lungă și pentru funcționare continuă. Un avantaj în plus reprezintă clapeta antiretur integrată.

  Peste 10 bucăți

  701,00 lei TVA

  589,08 lei fara TVA

  Comanda de minim 750,00 lei si transportul e gratuit
  376
  4823016263070
  24 luni
  Vents
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul de baie radial cu presiune înaltă de diametru 80 mm este proiectat pentru evacuarea aerului din încăperi rezidențiale sau comerciale cum ar fi birouri, cabinete, magazine, băi, dușuri, toalete, bucătării etc. Datorită parametrilor săi, acest ventilator este proiectat pentru ventilație cu lungimi mai mari și fără pierderi mai mari de presiune.

  Motorul

  Datorită rulmenților cu bile, ventilatorul este potrivit pentru o funcționare continuă. Ventilatorul vă permite să controlați debitul de aer prin, selectarea uneia dintre cele două viteze ale motorului sau, prin achiziționarea unui regulator de turație. Acest ventilator este prevăzut cu clapetă antiretur (previne revenirea aerului înapoi când ventilatorul este oprit).

  Montarea

  Ventilatorul este proiectat pentru a fi instalat în perete, poate fi rotit și cu capacul frontal în timpul instalării și ajustat.

  Comutatorul de timp

  Comutatorul de timp este folosit pentru, a întârzia oprirea ventilatorul cu interval de la 2 până la 30 minute. Setarea se face utilizând o mică șurubelniță prin rotirea rotiței de control de pe unitatea de comandă a ventilatorului. Rotiți rotița de reglare foarte atent și cu sensibilitate, prin o manipulare mai dură există pericol de rupere.

  Conectarea ventilatorului

  Conectarea necesită cunoașterea în direcția electrice. Există riscul de electrocutare sau deteriorarea ventilatorului dacă conexiunea este greșită. Pentru conectare aveți nevoie de șurubelniță mică cu cap plat și 10 minute de timp liber.

  După demontarea părții frontale a ventilatorului, veți vedea blocul de distribuție cu 4 borne (figura 2). Pe partea interioară a corpului ventilatorului găsiți diagramă de conectare a ventilatorului. Conectarea nu este dificilă, dacă nu sunteți sigur cum să vă conectați, încredințați unui persoane calificate.

  Zapojení ventilátoru s vyšším tlakem

  Fisa tehnica

  Presiune acustică (dB/3m)30 / 35,2
  Diametru80 mm
  Debit de aer (m³/h)63 / 102
  Presiune statică (Pa)340
  Tensiune (V)230
  Curentul nominal (A)0,14 / 0,18
  Frecvență (Hz)50
  Putere nominală (W)17 / 27
  Temperatura de funcționare (°C)max +50 °C
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate2,75 kg
  CuloareAlb
  Viteza (rot/min)1350 / 1830
  RulmențiRulmenți cu bile
  Grad de protecție (IP)55
  VersiuneCu clapetă antiretur
  AplicareBaie, toaletă, living
  Comutator de timpDa
  RadialDa
  Clapetă antireturDa
  MontarePerete
  Marca de certificare (CE)CE
  Numărul de viteze a motorului2
  ModelVNV-1D 80 KV T
  Durata de viață40.000 ore
  MarcăVents

  Accesorii