megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie Dalap 100 ELIS Z cu comutator de timp, motor puternic și clapetă antiretur, Ø 100 mm

  Ventilatorul de baie Dalap 100 ELIS Z este utilizat pentru a ventila majoritatea spațiilor. Ventilatorul este echipat cu o clapeta antiretur care împiedică întoarcerea aerului deja ventilat. Performanța ventilatorului este asigurată de motorul TURBO datorită căruia acesta este capabil să transporte o cantitate mai mare de aer până la o distanță de 4 metri.

  În prezent vândut

  165,00 lei TVA

  138,66 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  1353
  4250622873421
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul de baie Dalap 100 ELIS Z cu comutator de timp este potrivit pentru ventilarea diferitelor spații rezidențiale și nerezidențiale, cum ar fi toalete, pivnițe sau vestiare. Datorită motorului TURBO, acesta atinge performanțe ridicate, ceea ce îl face potrivit pentru conducte de aer de până la 4 metri lungime. În plus, ventilatorul este echipat cu o clapeta antiretur, care previne refluxul aerului deja ventilat. Motorul puternic cu rulmenți cu bile permite montarea orizontală și verticală. Datorită protecției IP24, ventilatorul își va găsi o utilizare practică mai ales în locuri cu o concentrație mare de umiditate, cum ar fi băile sau bucătăriile.

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 100 ELIS Z

  • debit de aer mai mare, de până la 120 m³/oră și presiune statică de până la 56 Pa datorită motorului TURBO 
  • comutator de timp cu numărătoare inversă care variază între 15 secunde și 45 de minute 
  • clapeta antiretur împotriva intoarcerii aerului evacuat 
  • protecție ridicată IP24 pentru plasarea în siguranță în zone cu umiditate 
  • motor cu rulmenți cu bile   
  • până la 40.000 de ore de funcționare continuă 
  • montare pe perete și pe tavan 
  • conectare simplă la rețelele electrice 
  • aspect alb discret și design elegant


  Motor TURBO cu o durată de viață lungă

  Motorul TURBO cu rulmenți cu bile asigură nu doar performanțe ridicate și durată de viață mai lungă (până la 40.000 de ore), ci și instalarea în orice poziție pe perete sau tavan, menținând în același timp funcționalitatea 100%.

  Sistem de oprire a refluxului aerului ventilat

  Acest ventilator puternic este echipat cu o clapeta antiretur din plastic special concepută care face parte din ventilator și previne în mod eficient întoarcerea aerului deja ventilat. Clapeta este încorporată la ieșirea ventilatorului și poate fi îndepărtată cu ușurință.

  Comutator de timp pentru o ventilație mai lungă

  Timer-ul ventilatorului este utilizat pentru a întârzia oprirea dispozitivului, variind de la 15 secunde pana la 45 de minute după stingerea luminilor. Ventilatorul va funcționa pentru perioada setată chiar și după ce, de exemplu, ați stins lumina și ați părăsit încăperea.

  Potrivit pentru medii umede

  Acest ventilator axial este potrivit pentru majoritatea interioarelor, cum ar fi băile, bucătăriile, camerele de zi, dar și birourile sau restaurantele. Protecția IP24 permite ca dispozitivul fie amplasat în locuri cu umiditate ridicată.

  Pentru conducte de ventilație de până la 4 metri

  Ventilatorul pentru baie este proiectat pentru extracția prin conducte a căror lungime nu depășește 4 metri. Este, de asemenea, potrivit pentru extracția directă prin perete.

  Design curat

  Panoul frontal al ventilatorului de baie Dalap 100 ELIS Z este de culoare albă lucioasă. Fie îl amplasați acasă în baie, în toaletă sau într-un spațiu comercial, acesta va avea un aspect discret și totuși elegant.

  Conectarea ventilatorului Dalap 100 ELIS Z cu comutator de timp

  Conectarea ventilatorului

  1. Îndepărtați panoul frontal decorativ 
  2. Treceți cablurile de alimentare prin orificiul desemnat 
  3. Așezați cablurile în blocul de borne X și fixați-le prin strângerea șuruburilor de pe blocul de borne (a se vedea manualul anexat).  
  4. Fixați firele cu o clemă pentru cabluri. 
  5. Puneți la loc panoul frontal și fixați-l cu șurubul. 

  Setarea temporizatorului

  Ventilatoarele cu temporizator sunt de obicei conectate la un întrerupător de lumină din încăpere. Temporizatorul poate funcționa în două moduri. Modurile sunt selectate cu ajutorul unui jumper de pe placă: 

  1. Cu jumperul în poziția superioară. Ventilatorul pornește atunci când lumina este aprinsă și funcționează atâta timp cât aceasta este aprinsă. După stingerea luminii, ventilatorul funcționează pentru o perioadă de timp prestabilită (de la 15 secunde la 45 de minute). Timpul de funcționare este setat prin rotirea butonului "time" cu ajutorul unei șurubelnițe de pe partea electronică din interiorul ventilatorului. 
  2. Cu jumperul în poziția jos. Ventilatorul nu va porni până când lumina nu se stinge și va ventila doar pentru timpul setat pe temporizator. Folosiți o șurubelniță pentru a seta timpul dorit de la 15 secunde (stânga) la 45 de minute (dreapta). 

  Dacă nu știți cum să conectați un ventilator cu un comutator de timp în baie sau în toaletă, ar trebui să apelati la un expert.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)120
  Presiune statică (Pa)56
  Presiune acustică (dB/3m)36
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,5 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 la +40
  Putere nominală (W)19
  Curentul nominal (A)0,09
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)IP24
  RulmențiRulmenți cu bile
  Viteză (min)2400
  CuloareAlb
  Performanță mai mareDa
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model100 ELIS Z
  Versiunecu performanțe superioare
  Aplicarepentru extragerea aerului
  Utilizarebăi, toalete
  TimerDa
  ControlManual
  Montareperete, tavan
  AxialDa
  Clapetă antireturDa
  Durata de viață40.000 ore

  Descarcari

  Accesorii