megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie Dalap 150 STZ cu plasă de protecție împotriva insectelor și comutator de timp, Ø 150 mm

  Ventilatorul axial pentru baie Dalap 150 STZ este utilizat pentru ventilația spațiilor rezidențiale și nerezidențiale. Acesta este echipat cu o plasă de protecție împotriva insectelor, un comutator de timp și un motor cu rulmenți cu bile patentat, care asigură o ventilație eficientă în orice spațiu, cum ar fi bucătării, băi, toalete, birouri mici și altele. Potrivit pentru conducte cu o lungime de până la 4 metri.

  Peste 30 de bucăți

  141,00 lei TVA

  118,49 lei fara TVA

  La comenzi de minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit!
  1260
  4250622873086
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul axial pentru baie Dalap 150 STZ este utilizat pentru ventilația spațiilor rezidențiale și nerezidențiale. Este echipat cu o plasă de protecție împotriva insectelor, comutator de timp și un motor patentat cu rulmenți cu bile. Ventilatorul asigură o ventilație eficientă în diverse zone, cum ar fi bucătării, băi, toalete, birouri mai mici și multe altele. Potrivit pentru conducte de aer de până la 4 metri.

  Avantajele ventilatorului de baie Dalap 150 STZ   

  • plasă de insecte care protejează locuința de insectele enervante   
  • comutator de timp cu numărătoare inversă pentru ventilație chiar și după oprirea ventilatorului (de la 15 secunde la 45 de minute 
  • capac frontal ultra subțire  
  • motor cu rulmenți cu bile  
  • până la 40.000 de ore de funcționare continuă  
  • design simplu și universal  
  • conectare și instalare ușoară  
  • compatibilitate cu conductele și grilele noastre

  Comutator de timp cu numărătoare inversă   

  Comutatorul de timp cu numărătoare inversă permite setați timpul în care doriti ca ventilatorul rămână în funcțiune după ce întrerupătorul este oprit. Intervalul poate fi setat între 15 secunde și 45 de minute.

  Montaj pe perete sau pe tavan   

  Motorul ventilatorului este echipat cu rulmenți cu bile, datorită cărora ventilatorul poate fi montat în orice poziție pe perete sau pe tavan, păstrând în același timp funcționalitatea 100%.

  Pentru conducte de ventilație de până la 4 metri  

  Ventilatorul pentru baie este proiectat pentru extracția prin conducte, fara ca acestea sa depaseasca lungimea de 4 metri. Acesta poate fi folosit de asemenea pentru extracția directă prin perete.

  Nu elibereaza fenoli nedoriti în aer   

  Sănătatea este importantă pentru noi toți, motiv pentru care ventilatorul de baie este realizat cu ajutorul tehnologiei FENOLSTOP®. Datorită acestei tehnologii puteți fi siguri fenolii nu sunt eliberați din materialele plastice în atmosfera în timpul transportului aerului de catre ventilator. Astfel, se obține un confort maxim in timpul schimbului de aer și se menține un mediu sănătos.

  Design elegant și capac frontal subțire   

  Avantajul incontestabil al acestui ventilator este designul său simplu și subțire. Ventilatorul fabricat din plastic de calitate, este echipat cu o plasă de protecție împotriva insectelor, care le împiedică intre în cameră. Partea frontală a ventilatorului este albă, fără nicio inscripție sau logo. În plus, datorită capacului frontal subțire, ventilatorul este foarte putin vizibil cand este montat pe perete.

  Accesorii pentru îmbunătățirea ventilatorului   

  Deși ventilatorul Dalap 150 STZ nu are o valva antiretur integrata, este posibil achiziționați separat o valva antiretur.

  Instalarea ventilatorului Dalap 150 STZ cu comutator de timp

  Conectarea ventilatorului 

  1. Îndepărtați capacul frontal. 
  2. Treceți cablurile de alimentare prin orificiul desemnat. 
  3. Așezați cablurile în blocul de borne X în conformitate cu schema de conexiuni și fixați-le prin strângerea șuruburilor de pe placa de borne (a se vedea manualul anexat). 
  4. Fixați firele cu o clemă pentru cabluri. 
  5. Puneți la loc panoul frontal și fixați-l cu șurubul. 

  Setarea comutatorului de timp 

  Un ventilator cu comutator de timp este de obicei conectat la un întrerupător de lumină din încăpere. Temporizatorul poate funcționa în două feluri. Acestea sunt selectate cu ajutorul unui buton de control de pe placă: 

  1. Butonul de control se află în poziția superioară. Ventilatorul pornește atunci când lumina este aprinsă și funcționează atâta timp cât aceasta este aprinsă. După stingerea luminii, ventilatorul funcționează pentru un timp prestabilit (de la 15 secunde la 45 de minute). Timpul de funcționare este setat prin rotirea butonului "Time" cu ajutorul unei șurubelnițe de pe componenta electronică din interiorul ventilatorului. 
  2. Butonul de control se află în poziția jos. Ventilatorul nu va porni până când lumina nu se stinge și va ventila pentru timpul setat pe temporizator. Folosiți o șurubelniță pentru a seta timpul dorit de la 15 secunde (stânga) la 45 de minute (dreapta). 

  Dacă nu știți cum conectați un ventilator cu comutator de timp în baie, ar

  Fisa tehnica

  Diametru150 mm
  Debit de aer (m³/óra)250
  Presiune statică (Pa)54
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,7 kg
  Temperatura de funcționare (°C)+1 la +40
  Putere nominală (W)16
  Curentul nominal (A)0,07
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)IP24
  RulmențiRulmenți cu bile
  Viteză (min)2000 - 2200
  CuloareAlb
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  Model150 STZ
  Versiunecu plasă de insecte
  Aplicarepentru extragerea aerului
  Utilizarebaie, toaletă
  TimerDa
  Montareperete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore

  Descarcari

  Accesorii