megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de baie design cu închidere tip iris jaluzele automate iCON 15, Ø 100 mm

  Ventilatorul de baie design cu jaluzele automate iCON 15, în culoare albă, este ideal pentru băi și toalete. Incastrat direct în perete sau în tavan, acționează discret, dar foarte elegant, mai ales în spații mici. Elementul necesar, dar adesea nevăzut și zgomotos al gospodariilor româniilor poate deveni cu ușurință o completare stilată, silențioasă și elegantă a vieții de lux.

  Peste 10 bucăți

  425,00 lei TVA

  357,14 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  5361
  5019009307633
  24 luni
  Airflow icon
  scroll

  Descriere produse

  Ventilatorul design iCON 15, în culoare albă cu jaluzele automate este, ideal pentru băi și toalete mai mici. Incastrat direct în perete sau în tavan, acționează discret, dar foarte elegant, mai ales în spații mici. Elementul necesar, dar adesea nevăzut și zgomotos al gospodariilor româniilor poate deveni cu ușurință o completare stilată, silențioasă și elegantă a vieții de lux.

  Cu toate acestea, designul atrăgător și imaginativ nu este singurul său avantaj. Ca singur pe piață, se poate lăuda oferind o mare varietate cu module de control. Ce înseamnă asta? După ce o să vă săturați să controlați ventilatorul prin intermediul unui comutator, alegeți unul dintre modulele de control oferite și introduceți-l pur și simplu pentru a schimba funcțiile ventilatorului. Astfel puteți combina controlul, întrerupător cu fir, timer, umiditatea sau control infraroșu fără a fi nevoie să schimbați ventilatorul.

  Rulmenții cu bile de înaltă calitate asigură funcționare silențioasă, durată de viață mai lungă și montarea pe tavan fără probleme.

  O închidere unică tip iris previne revenirea înapoi a mirosurilor nedorite în cameră, și contribuie la reducerea zgomotului. Ventilatorul este foarte popular, mai ales datorită unei întrețineri rapide și ușoară. Capacul din plastic cu închidere automată tip iris și grila, scoateți ușor clătind sub apă curentă, în timp ce toate componentele electrice rămân fixe și sigure pe perete. Corpul ventilatorului este fabricat din masa ABS. Pentru acest ventilator, puteți achiziționa una din grilele colorate, pentru a se încadra în spațiul dvs.

  Ambalajul include șuruburi de montare și dibluri.

  Fisa tehnica

  Diametru100 mm
  Debit de aer (m³/óra)67
  Presiune statică (Pa)30
  Presiune acustică (dB/3m)29,7
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,74 kg
  Temperatura de funcționare (°C)max +40 °C
  Putere nominală (W)9,2
  Curentul nominal (A)0,1
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)X4
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  Jaluzele automateDa
  ZnačkaAirflow icon
  ModeliCON ECO 15
  VersiuneCu jaluzele automate
  AplicareBaie, toaletă, living
  MontarePerete, tavan
  AxialDa
  Durata de viață40.000 ore

  Accesorii