megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și telecomandă Westinghouse Bendan 72140, Ø 132 cm

  Ventilator de tavan Westinghouse Bendan 72140 cu diametru de 132 cm, în design alb și palete de culoare albă este, potrivit pentru încăpere de aproximativ 25 m². Designul său modern se potrivește aproape oricărei case și, datorită iluminări (tip soclu bec - R7 80W) va înlocui lustra obișnuită. Vara vă răcorește plăcut și, iarna economisești până la 30% pentru încălzire.

  În prezent vândut

  990,00 lei TVA

  831,93 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  72140
  4895105608833
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Designul și caracteristici utile ale ventilatorului de tavan modern Westinghouse Bendan 72140, care este proiectat pentru încăperi cu dimensiune de 25 m². Acest ventilator de tavan cu finisaj în culoare albă are construcție unic și, motor cu durată lungă de viață - vara vă răcorește plăcut iar, iarna împinge aerul cald în jos către dvs. Acest lucru vă economisește aer condiționat vara și încălzire iarna.

  Ventilatorul include sursă de lumină, în care este utilizat soclu pentru bec R7 80W. Este o înlocuire excelent pentru lumina obișnuită sau lustra. Unitatea de putere cu durată lungă de viață de înaltă calitate, funcționează cu o putere maximă de 60 W, rotație 175 rpm. și, cu nivel maxim de zgomot de doar 52 dB(A).

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Bendan 72140

  • lumină puternică este partea ventilatorului care înlocuiește lustra clasică, posibilitatea de schimb pentru lumina LED-uri (după cumpărare)
  • scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin minim 4 °C în zilele călduroase
  • rotire în sens invers pe timp de iarnă - costurile de încălzire reduse cu până la 30%
  • zgomot foarte mic la viteza cea mai mică pentru somn nedisturbat
  • control prin telecomanda cu infraroșu, care este inclus
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară a ventilației
  • design modern și elegant în nuanță albă, culoarea paletelor de asemenea albe
  • poate fi montat și la tavan ușor înclinat
  • conectare simplă datorită sistemului de prindere downrod

  Principiul de funcționare a economiilor ventilatorului de tavan

  Vara, ventilatorul de tavan suflă aer în jos și răcorește plăcut. Iarna, aerul rece este aspirat din partea de jos a încăperi până la tavan, iar aerul cald care se acumulează la tavan este împins în jos. Acest lucru vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%. Ventilatorul de tavan este echipat cu, motor cu 3 viteze datorită cu care controlați viteza rotației aerului ventilat.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse BENDAN 72140

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse BENDAN 72140

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse BENDAN 72140 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Construcție unică și design delicat

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Bendan 72140 combină, un design elegant în timpul modern și construcție sofisticat. Nuanțele mai închise în alb completează paletele în culoare albă. Ventilatorul este echipat cu motor de înaltă calitate, cu durată de viață lungă, a cărui putere o controlați în funcție de viteza folosită: 60 / 35 / 20 W. Aceasta corespunde unui consum redus de energie: 0,29 / 0,28 / 0,26 A.

  Příklkad použití stropního ventilátoru Westinghouse Bendan 72140

  Montare netedă datorită sistemului downrod

  Sistemul de prindere downrod, vă ajută să montați rapid și ușor ventilatorul de tavan. Întotdeauna este necesar să se utilizeze tija de extensie. Pentru tavanele joase, ajunge să instalați tija care este inclusă în pachet, pentru tavanele înalte, puteți cumpăra tijă de extensie cu lungime de 30 sau 45 cm. Acest sistem nu permite instalarea incastrată a ventilatorului de tavan.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu puteți achiziționa tija de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru132 cm
  Debit de aer (m³/óra)159 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)50
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate7,6 kg
  Viteza (rot/min)175 / 124 / 80
  Putere (W)60 / 35 / 20
  Curentul nominal (A)0,29 / 0,28 / 0,26
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  CuloareAlb
  SocluR7
  Culoarea carcaseiAlbă
  Culoarea paletelorAlbe
  Numărul paletelor5
  Înclinarea paletelor12°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelBENDAN 72140
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentare1x 80W
  VersiuneCu telecomandă
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDownRod
  ControlTelecomandă
  MontareTavan
  ReglareDa (telecoandă)
  Pentru dimensiunea camerei25 m²
  AccesoriiTelecomandă

  Accesorii