megjelenítése / elrejtése menü

  Ventilator de tavan cu lumină și telecomandă Westinghouse Bendan 72564, Ø 132 cm

  Ventilator de tavan Westinghouse Bendan 72564 cu diametru de 132 cm, în staniu închis și cu palete de culoarea mărului este, potrivit pentru încăpere cu mărime de aproximativ 25 m².
  Designul său modern se potrivește aproape oricărei case și, datorită iluminări (tip soclu bec - R7 80W) va înlocui lustra obișnuită. Vara vă răcorește plăcut și, iarna economisiți până la 30% pentru încălzire.

  Peste 30 de bucăți

  1 099,00 lei TVA

  923,53 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  72564
  4895105608291
  24 luni
  Westinghouse
  scroll

  Descriere produse

  Designul și caracteristici utile ale ventilatorului de tavan modern Westinghouse Bendan 72564, care este proiectat pentru încăperi cu mărime de 25 m². Acest ventilator de tavan cu finisaj în culoare staniu închis are construcție unică și, motor cu durată lungă de viță - vara vă răcorește plăcut iar, iarna împinge aerul cald în jos către dvs. Acest lucru vă economisește aer condiționat vara și încălzire iarna.

  Ventilatorul include sursă de lumină, în care este utilizat soclu pentru bec R7 80W. Este o înlocuire excelentă pentru lumina obișnuită sau lustra. Unitatea de putere cu durată lungă de viață de înaltă calitate, funcționează cu o putere maximă de 60W, cu rotație 175 rpm. și, cu nivel maxim de zgomot de doar 52 dB(A).

  Avantajele ventilatorului de tavan Westinghouse Bendan 72564

  • lumină puternică este partea ventilatorului care înlocuiește lustra clasică, posibilitatea de schimb pentru lumina LED-uri (după cumpărare)
  • scăderea temperaturii se simte ca cu cel puțin minim 4 °C în zilele călduroase
  • rotire în sens invers pe timp de iarnă - costurile de încălzire reduse cu până la 30%
  • zgomot foarte mic la viteza cea mai mică pentru somn nedisturbat
  • control prin telecomanda cu infraroșu, care este inclus
  • motor cu 3 viteze pentru reglarea ușoară a ventilației
  • design modern și elegant în nuanță staniu închis, culoarea paletelor măr
  • poate fi montat și la tavan ușor înclinat
  • conectare simplă datorită sistemului de prindere downrod

  Principiul de funcționare a economiilor ventilatorului de tavan

  Vara, ventilatorul de tavan suflă aer în jos și răcorește plăcut. Iarna, aerul rece este aspirat din partea de jos a încăperi până la tavan, iar aerul cald care se acumulează la tavan este împins în jos. Acest lucru vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%. Ventilatorul de tavan este echipat cu, motor cu 3 viteze datorită cu care controlați viteza rotației aerului ventilat.

  Funcționare pe timp de vară a ventilatorului de tavan Westinghouse BENDAN 72564

  În timpul funcționării pe timp de vară, paletele ventilatorului se rotească în sensul acelor de ceas. Ventilator de tavan suflă în jos aerul și vă răcorește plăcut. Temperatura se simte ca cu cel puțin minim 4 °C.

  Funcționare pe timp de iarnă a ventilatorului de tavan Westinghouse BENDAN 72564

  În timpul iernii, ventilatorul de tavan Westinghouse BENDAN 72564 este capabil să economisească o cantitate semnificativă pentru încălzire. Trebuie doar să comutați ventilatorul la funcționarea de iarnă, atunci când rotirea paletelor este în sens invers acelor de ceas și setați la viteză mică. Acest lucru amestecă aerul cald la tavan cu, aerul mai rece din partea de jos pentru a încălzi spațiul de locuit din cameră. Ventilatorul de tavan Westinghouse vă reduce costurile de încălzire cu până la 30%!

  Construcție unică și design plăcut

  Ventilatorul de tavan Westinghouse Bendan 72564 combină, un design elegant în timpul modern și construcție sofisticat. Nuanțele mai închise în staniu completează paletele în culoarea mărului. Ventilatorul este echipat cu motor de înaltă calitate, cu durată de viață lungă, a cărui putere o controlați în funcție de viteza folosită: 60 / 35 / 20 W. Aceasta corespunde unui consum redus de energie: 0,29 / 0,28 / 0,26 A. Consumul de energie electrică / an 18,64 [kWh].

  Příklkad použití stropního ventilátoru Westinghouse Bendan 72564

  Montare netedă datorită sistemului downrod

  Sistemul de prindere downrod, vă ajută să montați rapid și ușor ventilatorul de tavan. Întotdeauna este necesar să se utilizeze tija de extensie. Pentru tavanele joase, ajunge să instalați tija care este inclusă în pachet, pentru tavanele înalte, puteți cumpăra tijă de extensie cu lungime de 30 sau 45 cm. Acest sistem nu permite instalarea incastrată a ventilatorului de tavan.

  Accesorii adecvate

  Ca accesoriu puteți achiziționa tija de extensie de 30 cm sau 45 cm (se utilizează pentru tavane înalte).
  Dacă ați spart printr-o situație nefericită lustra de la ventilator, nu disperați avem pentru dvs. sticla de rezervă, care este identică cu originalul.

  Fisa tehnica

  Diametru132 cm
  Debit de aer (m³/óra)159 pe minut
  Presiune acustică (dB/3m)50
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate7,6 kg
  Viteza (rot/min)175 / 124 / 80
  Putere (W)60 / 35 / 20
  Curentul nominal (A)0,29 / 0,28 / 0,26
  Tensiune (V)230
  Frecvență (Hz)50
  Marca de certificare (CE)CE
  Grad de protecție (IP)20
  RulmențiRulmenți cu bile
  Suprafața ventilatoruluiStaniu închis
  CuloareCosito închis
  Soclu1x R7
  Culoarea paletelorMăr
  Numărul paletelor5
  Înclinarea paletelor12°
  Numărul de viteze a motorului3
  ZnačkaWestinghouse
  ModelBENDAN 72564
  Sursă de luminăDa
  Sursa de lumină de alimentare1x 80W
  VersiuneCu telecomandă
  AplicareRăcorirea aerului
  Sistem de prindereDownRod
  ControlTelecomandă
  MontareTavan
  ReglareDa (telecomandă)
  Pentru dimensiunea camerei25 m²
  AccesoriiTelecomandă

  Accesorii