megjelenítése / elrejtése menü

  Ramificație metalică tip "T" cu cauciuc de etanșare, Ø 160 / Ø 160 mm

  Ramificație metalică tip "T" cu cauciuc de etanșare specială de diametru 160 / 160 mm, la sisteme de ventilație unde, este folosită pentru realizare de bifurcații. Prevăzut cu garnitură de cauciuc pentru, a obține etanșare maximă a îmbinărilor la sistemele de ventilație. Cu sistem inovator SPIRO COMFORTCLICK, care este bazat pe principiul de montare în siguranță și simplu, chiar și în zone puțin accesibile.

  Peste 10 bucăți

  75,01 lei TVA

  63,03 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80098
  4250622617773
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ramificație metalică tip "T" cu cauciuc de etanșare specială de diametru 160 / 160 mm, se utilizează în sistemele de ventilație unde, este folosită pentru realizare de bifurcații. Este destinat utilizării pe termen lung, realizat din tablă galvanizată și prevăzut cu garnitură de cauciuc pentru, a obține etanșare maximă a îmbinărilor la sistemele de ventilație. Toate flanșele au diametru de 160 mm. Această ramificație metalică are sistem inovator SPIRO COMFORTCLICK, care este bazat pe principiul de montare în siguranță și simplu, chiar și în zone puțin accesibile, cu manevrare limitată. Este suficient doar un singur clic, nu sunt necesare unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Economisiți mult timp și lucru. Pentru utilizarea pe termen lung, vă recomandăm o temperatură maximă de până la 80 °C și, pe termen scurt la temperatură de până la 100 °C.

  Ce este sistemul SPIRO COMFORTCLICK?

  Este un sistem de montare în siguranță și rapid, care este ideal pentru zone cu locuri limitate, și cu o manipulare redusă pentru componente. Cu un singur clic, puneți ramificația la conductă și, în special economisiți timpul prețios, multă muncă și uneori nervi.

  Ramificația Dalap TM-O realizat din metal cu diametrul de 160 / 160 mm este, pe deplin compatibilă cu conducte deja existente pentru ventilație de același diametru.

  Care sunt avantajele sistemului?

  • montare rapidă
  • instalare ușoară și reglare
  • ideal pentru spații limitate
  • nu aveți nevoie de unelte complicate pentru manipulare

  Sistemul are un număr de avantaje chiar și în timpul utilizării

  • mai puține găuri și șuruburi sau filete în sistemul de conducte
  • mai ușor de curățat conducte
  • posibilitate de curățare mai bună, iar riscul de creștere bacteriilor este redusă
  • compatibilitate completă și cu alte sisteme de ventilație a aerului

  Fisa tehnica

  Diametru160 / 160 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate0,988 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelTM-O 160/160
  MaterialTablă galvanizată
  VersiuneT
  AplicarePentru realizare de bifurcații
  MontarePentru bifurcații conducte

  Descarcari

  Accesorii