megjelenítése / elrejtése menü

  Ramificație metalică tip "Y" cu cauciuc de etanșare, Ø 200 / Ø 200 mm

  Ramificație metalică de diametru 200 mm în formă "Y" cu, cauciuc de etanșare special utilizat pentru, realizare de bifurcații. Durabilitatea sa este de lungă durată, realizat din tablă galvanizată. Are aceleași diametre de 200 mm la toate cele trei capete. Datorită sistemului inovator SPIRO COMFORTCLICK, montarea este mult mai ușoară și rapidă doar cu un singur clic, nu sunt necesare unelte complicate.

  Peste 10 bucăți

  178,00 lei TVA

  149,58 lei fara TVA

  Minunat, vei avea transport gratuit.La comenzi de inca minim 750,00 lei, beneficienzi de transport gratuit. 0 lei / 750 lei
  80107
  4250622617858
  24 luni
  Dalap
  scroll

  Descriere produse

  Ramificație metalică de diametru 200 mm în formă "Y" cu, cauciuc de etanșare special este utilizat pentru, realizare de bifurcații sau îmbinarea conductelor de ventilație. Durabilitatea sa este de lungă durată, realizat din tablă galvanizată și este prevăzut cu cauciuc de etanșare pentru o mai bună etanșare a conductelor de ventilație. Are aceleași diametre de 200 mm la toate cele trei capete. Datorită sistemului inovator SPIRO COMFORTCLICK, asamblarea este mult mai ușoară și mai rapidă doar cu un singur clic, nu sunt necesare unelte complicate (capetele sunt pur și simplu introduse una în alta). Rezistența la temperaturi este de max. 80 °C, în cazul expunerii pe termen scurt, ramificația poate fi expusă la temperatură de până la 100 °C.

  De ce să alegeți ramificația cu SPIRO COMFORTCLICK?

  Doar pentru că timpul dvs. este prețios și datorită acestui sistem de siguranță de conectare, veți economisi nu numai timp, ci și munca și nervii. Nu trebuie să vă faceți griji în privința zonelor slab accesibile, manipularea este ușoară chiar și în spații limitate.

  Această ramificație metalică este pe deplin compatibilă cu sistemul de distribuție a aerului deja existent, cu același diametru de 200 mm.

  Care sunt avantajele sistemului?

  • montare rapidă
  • instalare simplă
  • ideal pentru spații limitate
  • nu aveți nevoie de unelte complicate pentru manipulare

  Chiar și în timpul utilizării sistemului are multe avantaje

  • mult mai puține găuri, nituri și șuruburi în conducte
  • ușor de curățat conductele
  • risc scăzut de formarea și creștere bacteriană (puteți curăța mai des conductele)
  • compatibilitate completă cu alte sau convențonale sisteme de ventilațiea aerului

  Fisa tehnica

  Diametru200 / 200 mm
  DimensiuneVezi imaginea
  Greutate1,8 kg
  Temperatura de funcționare (°C)-30 °C până +80 °C
  ZnačkaDalap LüftunGs SysteMe
  ModelTMY-O 200
  MaterialTablă galvanizată
  VersiuneY
  AplicarePentru realizare de bifurcații
  MontareLa conducte

  Descarcari

  Accesorii